Wattman + ani fps düşüşleri

ilkerto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
hocam yukledinizmi oyunlarinizi varmi drop

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
hocam yukledinizmi oyunlarinizi varmi drop
Günaydın hocam path of exile yi indirdim. 45 fps ten 60 fps e yükseldi dropta girmedi şuanlık güzel gidiyor bakalım diğer oyunlarda da böyle sonuçlar elde edecek miyim. ınternet hızım düşük olduğu için yavaş iniyorlar malesef

ilkerto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Günaydın hocam path of exile yi indirdim. 45 fps ten 60 fps e yükseldi dropta girmedi şuanlık güzel gidiyor bakalım diğer oyunlarda da böyle sonuçlar elde edecek miyim. ınternet hızım düşük olduğu için yavaş iniyorlar malesef
sevindim hocam diger oyunlardada umarim ayni degerleri alirsiniz

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Hocam witcher 3 ü oynadım biraz genel olarak fps değerlerim 80-90 arasındaydı yani gelişme bayağı var ama anlık fps dropları devam ediyor. gpu kullanımı %99 dan %50 lere düşüyor birden.

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Sıfırdan Windows 10 Kurun, Driver olarak 22.5.1 indirin. Crackli oyunlarda yapabilir. Ramları kontrol et tam takılı olmaya bilir dün benim PC bir anda mavi ekran verdi, ramlar tam takılı değilmiş çıkarttığımda tam takmamışım. O sırada Wattman hatasıda verdi ram bir anda çıkınca.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Ssd Modelin ne, Yazma hızı çok düşük gibi. Konu önceden açılmış 8 sayfa varmış görmedim :D. Ama yinede söyliyim dedim Baya düşük gibi değerler.
şuan o problem çözüldü. Büyük ihtimalle crackli oyun yüzündendi. Temiz bir windows 11 home kurulumu yaptım şuan ssd değerlerim normal.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Sıfırdan Windows 10 Kurun, Driver olarak 22.5.1 indirin. Crackli oyunlarda yapabilir. Ramları kontrol et tam takılı olmaya bilir dün benim PC bir anda mavi ekran verdi, ramlar tam takılı değilmiş çıkarttığımda tam takmamışım. O sırada Wattman hatasıda verdi ram bir anda çıkınca.
Valla windows 11 kurdum ve dediğiniz driveri de kurdum bakalım 2-3 gün içinde wattman almazsam içim rahatlayacak. Şuan her şey iyi gidiyor bazen yaşadığım fps droplar harici

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Bilgisayarımda internetten hiçbir dosya indirmeme, tüm oyunlarım orjinal olmasına rağmen yine wattman sorunuyla karşılaştım

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Y
Dostum After Burner programı yüklü mü şuan pc de ?
Yok yüklemedim yüklemem de. Şuan kurulu olan sadece windows programları ve orijinal steam oyunlarım. dün sabah windows 11 e geçtim windows 10 u sıfırlayıp güncelleme ayarlarından windows 11 indirip güncelledim ve sonra crystal mark kurdum windows 11 e geçince. ssd değerlim saglıklı degerlerine kavuşmuştu. önceden furmark ve işlemci için olan bir test vardı ve memtest yaptım hepsini saglıklı atlattım. problem nerede bilemiyorum. hala 22.5.1 sürümü kurulu yanı en sorunsuz denilen sürüm.

kurnabalry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hangi oyunlarda wattman hatası alıyorsun? Bu kadar uğraş sonucunda sorun hala devam ediyorsa satıcı ile iletişime geçmekte fayda var bence. Donanımsal bir sorun olabilir.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
oy
Hangi oyunlarda wattman hatası alıyorsun? Bu kadar uğraş sonucunda sorun hala devam ediyorsa satıcı ile iletişime geçmekte fayda var bence. Donanımsal bir sorun olabilir.
oyun farketmeksizin alıyorum. video izlerken bile olduğu oluyor ama bu aralar witcher 3 oynadığım için witcher 3 te oluyor. Steam üzerinden oynuyorum. En yeni çıkan driveri indirip deneyeceğim bakalım onda wattman verecek mi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri