Günaydın hocam path of exile yi indirdim. 45 fps ten 60 fps e yükseldi dropta girmedi şuanlık güzel gidiyor bakalım diğer oyunlarda da böyle sonuçlar elde edecek miyim. ınternet hızım düşük olduğu için yavaş iniyorlar malesefhocam yukledinizmi oyunlarinizi varmi drop
sevindim hocam diger oyunlardada umarim ayni degerleri alirsinizGünaydın hocam path of exile yi indirdim. 45 fps ten 60 fps e yükseldi dropta girmedi şuanlık güzel gidiyor bakalım diğer oyunlarda da böyle sonuçlar elde edecek miyim. ınternet hızım düşük olduğu için yavaş iniyorlar malesef
Ssd Modelin ne, Yazma hızı çok düşük gibi. Konu önceden açılmış 8 sayfa varmış görmedimEkli dosyayı görüntüle 7831
crystal mark değerlerim bu şekilde
şuan o problem çözüldü. Büyük ihtimalle crackli oyun yüzündendi. Temiz bir windows 11 home kurulumu yaptım şuan ssd değerlerim normal.Ssd Modelin ne, Yazma hızı çok düşük gibi. Konu önceden açılmış 8 sayfa varmış görmedim. Ama yinede söyliyim dedim Baya düşük gibi değerler.
Valla windows 11 kurdum ve dediğiniz driveri de kurdum bakalım 2-3 gün içinde wattman almazsam içim rahatlayacak. Şuan her şey iyi gidiyor bazen yaşadığım fps droplar hariciSıfırdan Windows 10 Kurun, Driver olarak 22.5.1 indirin. Crackli oyunlarda yapabilir. Ramları kontrol et tam takılı olmaya bilir dün benim PC bir anda mavi ekran verdi, ramlar tam takılı değilmiş çıkarttığımda tam takmamışım. O sırada Wattman hatasıda verdi ram bir anda çıkınca.
:/Bilgisayarımda internetten hiçbir dosya indirmeme, tüm oyunlarım orjinal olmasına rağmen yine wattman sorunuyla karşılaştım
Amd gpu pişmanlıktır
hocam bugun elime ulasicak buyuk ihtimal sizin bilgisiyarda sikinti varAmd gpu pişmanlıktır
Dostum After Burner programı yüklü mü şuan pc de ?Amd gpu pişmanlıktır
Yok yüklemedim yüklemem de. Şuan kurulu olan sadece windows programları ve orijinal steam oyunlarım. dün sabah windows 11 e geçtim windows 10 u sıfırlayıp güncelleme ayarlarından windows 11 indirip güncelledim ve sonra crystal mark kurdum windows 11 e geçince. ssd değerlim saglıklı degerlerine kavuşmuştu. önceden furmark ve işlemci için olan bir test vardı ve memtest yaptım hepsini saglıklı atlattım. problem nerede bilemiyorum. hala 22.5.1 sürümü kurulu yanı en sorunsuz denilen sürüm.Dostum After Burner programı yüklü mü şuan pc de ?
o zaman gönderici firmada sıkıntı var.hocam bugun elime ulasicak buyuk ihtimal sizin bilgisiyarda sikinti var
Sorunlu mal itelemiş olabilirlero zaman gönderici firmada sıkıntı var.
1 saat içinde 2 kere wattman yedim.Sorunlu mal itelemiş olabilirler
oyun farketmeksizin alıyorum. video izlerken bile olduğu oluyor ama bu aralar witcher 3 oynadığım için witcher 3 te oluyor. Steam üzerinden oynuyorum. En yeni çıkan driveri indirip deneyeceğim bakalım onda wattman verecek miHangi oyunlarda wattman hatası alıyorsun? Bu kadar uğraş sonucunda sorun hala devam ediyorsa satıcı ile iletişime geçmekte fayda var bence. Donanımsal bir sorun olabilir.