Wattman + ani fps düşüşleri

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
oy

oyun farketmeksizin alıyorum. video izlerken bile olduğu oluyor ama bu aralar witcher 3 oynadığım için witcher 3 te oluyor. Steam üzerinden oynuyorum. En yeni çıkan driveri indirip deneyeceğim bakalım onda wattman verecek mi
Ramlerde bir sıkıntı olabilir mi ?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
oy

oyun farketmeksizin alıyorum. video izlerken bile olduğu oluyor ama bu aralar witcher 3 oynadığım için witcher 3 te oluyor. Steam üzerinden oynuyorum. En yeni çıkan driveri indirip deneyeceğim bakalım onda wattman verecek mi
Ayrıca neden hala satıcıya yazıp iade etmiyorsunuz.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Rx580 le ana kart , ram ,psu değiştirdim bu problemden kurtuluyum diye azaldı bitmedi karnıma ağrılar giriyordu acaba kapanacak mı diye 3 yıla yakın kullandım. Geçen hafta elimden çıkardım yedekteki 1030 ekran kartını taktım , 2 haftadır huzur var oc yaparak fantazi denemelerimden yakında 1030 u yakacam bir kere problem yaşasam ya.. bir amd almam sanırım senin şu yaladıklarından sonra iyice illahlah ettim.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Rx580 le ana kart , ram ,psu değiştirdim bu problemden kurtuluyum diye azaldı bitmedi karnıma ağrılar giriyordu acaba kapanacak mı diye 3 yıla yakın kullandım. Geçen hafta elimden çıkardım yedekteki 1030 ekran kartını taktım , 2 haftadır huzur var oc yaparak fantazi denemelerimden yakında 1030 u yakacam bir kere problem yaşasam ya.. bir amd almam sanırım senin şu yaladıklarından sonra iyice illahlah ettim.
Evet AMD sorunsuz değil ama en çok 6500xtlerde sorun yaşanıyor ben neredeyse hiç 6900xtde sorum yaşayan görmedim.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
valla herkes farklı bir şey diyor. Birisi rx 6600 üstü daha sorunlu diyor birisi 6500 özellikle çok sorunlu. Anlaşalım genel olarak AMD çok sorunlu ve önerilmemesi gereken bir gpu. Gerçekten Nvidia o fiyat fazlalığının hakkını veriyor. Amd almak kumar oynamak gibi bir şeymiş. Bu sistemden kurtulduktan sonra rtx li bir sistem toplayacağım Wattman vermez en azından

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
valla herkes farklı bir şey diyor. Birisi rx 6600 üstü daha sorunlu diyor birisi 6500 özellikle çok sorunlu. Anlaşalım genel olarak AMD çok sorunlu ve önerilmemesi gereken bir gpu. Gerçekten Nvidia o fiyat fazlalığının hakkını veriyor. Amd almak kumar oynamak gibi bir şeymiş. Bu sistemden kurtulduktan sonra rtx li bir sistem toplayacağım Wattman vermez en azından

Laptopum nvdia her gelen sürücüyü kendi güncelliyor bakmıyorum bile , gt1030 desen öyle bir amd almak istemiyorum umarım almam , rus ruletine gerek , kolostrole , şekere , tansiyona sebebiyet veriyor.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Laptopum nvdia her gelen sürücüyü kendi güncelliyor bakmıyorum bile , gt1030 desen öyle bir amd almak istemiyorum umarım almam , rus ruletine gerek , kolostrole , şekere , tansiyona sebebiyet veriyor.
ne yazık ki haklısın kral :'( . Ya düşünsene o kadar para veriyorsun ve oyun oynamaya korkuyorsun ya önemli bir anda çökerse diye. Ben özellikle neredeyse sıfır wattman sorunu oluyor diye yorumlar görüyordum 6000 serisi ile ilgili, keşke güvenmeyip 1650 li bir sistem alaydım.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Ekran kartının güç yönetiminden hızını -8 düşür büyük ihtimal azalacaktır , problemin.

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
GPU ayarlarını şöyle dener misin? Ben böyle sorun yaşamıyorum

1664474853407.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri