Wattman Hatası.

TFCrown

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Merhaba Dostlar,

Korktuğum olay başıma geldi @ugur.gozaydin :D.

Bugün Wattman hatası verdi bilgisayarım. Lost ark indirdim karakterlere bakıyordum biran PC dondu resetlediğim de beklenmeyen bir hatadan ötürü varsayılan Readon Wattman ayarlarını geri yüklendi yazdı.

Acaba 1 kez yaptı diye hep yapacak mı? Kartımın iade tarihi geçti 7 ayın 17 sinde aldım.

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kalıcı hata olmadığı sürece dert etmeyin. Bende kısa süreli bir RX 570 8GB kullanıcısıyım ve bende de 1 defa oldu aynı hata. :)

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hayatımın korkulu rüyası ya olursa :) :)
Adrenalin bile yüklememiştim şimdiye kadar bakalım yarın yükleyecem :) allahım sen koru bizi..

KS

TFCrown

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Kalıcı oluduğunda hem performans hem sürücü sorunları yaşarsınız merak etmeyin kendisini belli ederi. :)
Belki de ekran kartı değildir hatayı veren deyip kendimi avutuyorum şuan :D. Valla umarım kalıcı olmaz. 1 kere stres testine soksam karta çok zarar verir miyim ? Vermiyorsa hangi stres testini önerirsiniz ?
Hayatımın korkulu rüyası ya olursa :) :)
Adrenalin bile yüklememiştim şimdiye kadar bakalım yarın yükleyecem :) allahım sen koru bizi..
Hayırlısı inşAllah sorunsuz bir şekilde kartını kullanabilirsin. Ama artık Wattman hatalarına çözüm bulunuyormuş diye okudum. Bulunamıyorsa gönderirim garantiye çok mu zor.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kart kendini kapatacak kadar ısınmıyorsa stres testinden sorun olmaz ama sürekli sürekli yaparsanız o da ilerleyen zamanda sorun olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam FurMark ile test yapabilirsiniz yada MSI kombustor diye mi ne programı vardı galiba o da aynı işi görüyor.

KS

TFCrown

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Kart kendini kapatacak kadar ısınmıyorsa stres testinden sorun olmaz ama sürekli sürekli yaparsanız o da ilerleyen zamanda sorun olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam FurMark ile test yapabilirsiniz yada MSI kombustor diye mi ne programı vardı galiba o da aynı işi görüyor.
1659900446769.png

10DK lık test yaptım da bunun SS inimi atacaktım ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Testte test olurken sıcaklık değerleri falan yazıyor diye biliyorum oraya baktınız mı ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
2K ekran ile 1080P testi yapmıştım 76 falan yazıyordu şimdi bir 10 lık teste daha sokacağım 2K ile.
Bu testte işlemci ile ekran kartımı kullanıyor yoksa sadece ekran kartı mı bilmiyorum ama eğer ikisini de kullanıyorsa bence 2k bile yetmez aslında 6900XT 4k kartı diye biliyorum. 1080P de işlemci ile test ediyorsa çok fazla darboğaz yapmıştır.

KS

TFCrown

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Bu testte işlemci ile ekran kartımı kullanıyor yoksa sadece ekran kartı mı bilmiyorum ama eğer ikisini de kullanıyorsa bence 2k bile yetmez aslında 6900XT 4k kartı diye biliyorum. 1080P de işlemci ile test ediyorsa çok fazla darboğaz yapmıştır.

Bu 2K testim acaba anlayan biri yazabilir mi ? Ekranım benim 2K 4K niyetim yok şuanlık.
350cada9-2155-4bf1-9b47-948f057dad83.jpg

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Tam olarak göremiyorum GPU Temp kısmında 76 mı yazıyor 78 mi yazıyor ama bence bu kadar güçlü bir kart için iyi değerler bunlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri