Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben kendime odama laptopu getirince oyun oynayım diyorum çok pink giriyor ama aynı odaya diğer laptopumu getirince sorunsuz oynuyorum ping filan çıkmıyor ne yapabilirim
2 makinenin Wifi alıcıları ve çekiş güçleri farklı olabilir. Wifi ağınıza 5 ghz ile mi 2.4 ghz ile mi bağlanıyorsunuz bunu kontrol edin ve eğer modeminiz 2 ağıda destekliyorsa hangisi ile bağlı iseniz diğeri ile bağlanın. 5 ghz ise 2.4 veya tam tersi yani. Birde laptop 'ların modellerini paylaşın wifi alıcılarının özelliklerine bakalım.
Modemlerde 5 ghz hız ağı ve 2.4 ghz hız ağı olur. Bazı modemlerde ikiside olur bunlar çekiş gücünü ve hızını belirleyen rakamlar. Modeminin ve laptoparın adlarını ve modellerini belirt vede ağ kartın güncel değilse o çekimde sorun olan cihazdaki ağ kartını güncelle. IObit Driver Booster kendisi tüm sürücüleri günceller kurup deneyebilirsin.
2.4 kısa mesafe ve en güçlü olan ağdır. 5 ghz uzun mesafe ve biraz daha çekim gücü uzuk mesafe olduğundan az olan ağdır. Genelde fazla duvar giriyorsa araya 5 ghz çekim gücünü baya azalatır ama daha yüksek frekans olduğundan daha net çekebilir. Eğer 2.4 haricinde 5 ghz varsa ondan bağlanmayı dene. Birde anlattığım sürücü güncelleme olayını dene.
Birkaç IP ve Ping düzenleme kodu normalde el ile yaz derdim ama bazen herkes yapamıyor bende senin için hazırladım. Bir sorun yok kendim yazdım elimle.
Yani aslında yapılabilecek her şeyi söyledim sana muhtemelen kullandığın cihazın wifi alıcısının gücü yetersiz. Eğer modeme yakınken daha iyi PING alıyorsan ayrı bir Wifi alıcısı alman gerekecek gibi daha iyi değerler istiyorsan tabi.
O zaman dediğim gibi ayrı bir Wifi alıcısı alman gerekebilir.
Senin modemin 2.4 ghz destekliyor sanırım ve https://www.hepsiburada.com/tp-link...mli-usb-adaptor-p-BD190066?magaza=Hepsiburada bu tarz bir Wifi adaptörü iletim gücünü arttıracaktır. Sanırım telefonum 2.4 ghz ile bağlı demiştin Laptop 'un olduğu yerde telefonundan hız testi yap PING değeri iyiyse linkteki ürünü alabilirsin. Aşağı/Yukarı aynı PING değerini alırsın bu cihazla.