Hocalarım acil yardımınıza ihtiyacım var. Her şifreyi değiştirdiğimde bağlanıyorlar. Alt kat 3 telefondan bağlanmış. İnternet aşırı yavaş şifreyi değiştirdim hala bağlanıyorlar ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
ugur.gozaydin' Alıntı:Modemin tam model adını verir misiniz?
Hun-' Alıntı:Modemin güvenlik duvarı var ise, lan ve wan sunucusu kısmına ekle deyip ip adres kısmını mac seçeneği olarak değiştir. Cihazların mac adreslerini yazıp ekleyeceksin.
Güvenlik duvarını etkinleştirip; 'Yasakla' Herhangi bir filtre kuralına eşleşmeyen paketlerin cihazdan geçişi için.
Diyeceksin.
Bu anlattığım senin modeminde Ağ>Kablosuz Yerel Alan Ağı>Mac Filtre bölümünde de olabilir.
[Normal modem için anlatılmıştır. TPLINK - TPLINK için bir yöntem daha var onu da belirtmişler gerçi.]
ugur.gozaydin' Alıntı:Modemine gir ve Network başlığı altında Wireless LAN kısmına tıkla ve Common Setup kısmında Allow Association kısmında ki Edit 'e tıkla ve Active MAC Filter 'e tıkla ve Filter Action kısmında Allow / Deny kısmı var yani İzin ver / Reddet sonra Reddet kısmına gel ve aşağıya MAC adresini gir ve aşağıdan Apply butonuna tıkla. Türkçeleri birebir çeviridir muhtemelen.
iFiddle' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Modemine gir ve Network başlığı altında Wireless LAN kısmına tıkla ve Common Setup kısmında Allow Association kısmında ki Edit 'e tıkla ve Active MAC Filter 'e tıkla ve Filter Action kısmında Allow / Deny kısmı var yani İzin ver / Reddet sonra Reddet kısmına gel ve aşağıya MAC adresini gir ve aşağıdan Apply butonuna tıkla. Türkçeleri birebir çeviridir muhtemelen.
hocam sizide uğraştırıyorum ama network kısmı gözükmüyor benim arayüzümde mi sorun var?
![]()
https://hizliresim.com/yq6dJM