Win 10 crack kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesONC26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba ben sağ alttaki yazıyı kaldırmak için crack yapmıştım cmd den komutla bunun bir zararı varmıdır veya nasil kaldirabilirim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
CMD yani komut istemi ile yazılan kodları geri alabilir misiniz bilmiyorum ama işlemleri format atmadan geri almanın tek yolu sistem geri yükleme yapmaktır.

KS

EnesONC26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
CMD yani komut istemi ile yazılan kodları geri alabilir misiniz bilmiyorum ama işlemleri format atmadan geri almanın tek yolu sistem geri yükleme yapmaktır.

Peki bi zararı varmıdır 6 aydır kullanıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Harici bir server sistemine bağlanıyorsunuz KMS adında bir server sistemine. Bu sayede cihaz key istemiyor. Bir zararı var mı bilmiyorum ama bence cihaza format atın ve 20-50 TL arasına bir Windows OEM yada Retail KEY alıp etkinleştirin cihazı. En azından kafanız rahat olur bir şey olur mu olmaz mı diye düşünmezsiniz.

KS

EnesONC26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Harici bir server sistemine bağlanıyorsunuz KMS adında bir server sistemine. Bu sayede cihaz key istemiyor. Bir zararı var mı bilmiyorum ama bence cihaza format atın ve 20-50 TL arasına bir Windows OEM yada Retail KEY alıp etkinleştirin cihazı. En azından kafanız rahat olur bir şey olur mu olmaz mı diye düşünmezsiniz.

Teşekkür ederim fakat format atamam belki çünkü baya içinde oyun var ve 8mb ile indirmesi ölüm inşallah bir sorun cikmaz diyelim peki sadece c diskine format atsam olur mu yani KMS silinir mi ve oyunlar felan d diskinde ve steam C de ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri