erenkut Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 252 Tepki 20 Konum 34 | İstanbul Anadolu 31 May 2022 #1 Merhabalar. Sol kısımdaki herhangi bir seçeneği seçince uygulamaya ihtiyacımın olduğunu söylüyor fakat öyle bir uygulama nereden bulacağım ki? Ekli dosyalar 1.png 41.7 KB · Görüntüleme: 44
Merhabalar. Sol kısımdaki herhangi bir seçeneği seçince uygulamaya ihtiyacımın olduğunu söylüyor fakat öyle bir uygulama nereden bulacağım ki?
KS erenkut Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 252 Tepki 20 Konum 34 | İstanbul Anadolu 1 Haz 2022 Konu Sahibi #2 erenkut' Alıntı: Merhabalar. Sol kısımdaki herhangi bir seçeneği seçince uygulamaya ihtiyacımın olduğunu söylüyor fakat öyle bir uygulama nereden bulacağım ki? Genişletmek için tıkla ... Buldum sorunu çözümü PoweShell i yönetici oalrak açıp bu kodu yapıştırdım ve düzeldi Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage
erenkut' Alıntı: Merhabalar. Sol kısımdaki herhangi bir seçeneği seçince uygulamaya ihtiyacımın olduğunu söylüyor fakat öyle bir uygulama nereden bulacağım ki? Genişletmek için tıkla ... Buldum sorunu çözümü PoweShell i yönetici oalrak açıp bu kodu yapıştırdım ve düzeldi Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 1 Haz 2022 #3 Çözümü bulduğunuz ve çözdüğünüz için sevindim. Ayrıca çözümü paylaştığınız için teşekkürler. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.
Çözümü bulduğunuz ve çözdüğünüz için sevindim. Ayrıca çözümü paylaştığınız için teşekkürler. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.