Win 7 BattleEye "Windows Test-Signing Mode not supported" hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Ben bir internet kafede çalışıyorum. Çalıştığım kafede bilgisayarı SSD'ye geçirmek için çalışmalara başladık. Fakat şöyle bir sorunumuz var.

İmaj attığımız bilgisayarlara oyunları kuruyoruz. Bütün oyunlar sorunsuz çalışıyor fakat sadece Zula isimli oyunda:

[size=small]"Failed to initialize BattleEye Service: Windows Test-Signing Mode not supported. "[/size]
Bu hata ile karşılaşıyoruz. Ne yaptıysak olmadı. Windows 8-8.1-10 kurduk yine de aynı hata ile karşı karşıyayız.

[size=small]bcdedit /set TESTSIGNING OFF[/size]
[size=small]
bcdedit.exe -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF
[/size]

Şu tarz komutların hepsini denedik fakat denedikten sonra yeniden başlatınca bilgisayar çöküyor. Önyükleme kısmına geçiyor ve herhangi bir düzeltme yapamıyoruz yedekten tekrar bilgisayarı kurmadığımız sürece.

Dediğim gibi sadece Zula oyununda yapıyor bunu ve kafemizin bel kemiği olan oyun bu oyun. Kafemize gelen bütün çocuk müşteriler bu oyunu oynuyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Lütfen bir yardımcı olun :(

Aklınıza takılan sorular olursa lütfen sorun. Umarım bir çözüme kavuşturabiliriz. Teşekkürler :)

Netframework kurduğumuz zaman oluyor diye şüphelenmeye başladık. Çünkü bu programı kurduğumuz zaman Battle Eye programı sınama moduna düşüyor. NetFramework programını da Toxa isimli server kurduğumuz için ona giriş yapmak amacıyla bu programı kullanıyor. O yüzden bunu kurmamız şart. 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Battleeye yazılımını kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Sürücü değişimi yazılıma zarar vermiş olabilir ondan soruyorum.

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Battleeye yazılımını kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Sürücü değişimi yazılıma zarar vermiş olabilir ondan soruyorum.

Evet onu da denedik. Sıfır windows kurduğumuz halde yapıyor bunu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani ben bu tarz oyunlardan pek anlamıyorum bu yüzden size önerebileceğim çözümleri nette araştırdım ve denenmesi gerekenleri siz zaten denemişsiniz benim başka önerim yok. Facebook grubumuzda bir sorun daha çok kişiye ulaşırsınız ve birisi bir öneride bulunur mutlaka. Denediğiniz çözümleride yazın ki aynı şeyleri önermesinler.

KS

KeshKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gönderi beklemeye alındı. Kabul edilirse umarım çözüme kavustururum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri