Win10 mavi ekran

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben yeni bir PC topladım Windows 10 sürekli mavi ekran verip duruyor.Bilgisayar her açıldığında sabit disk hatalı diye birşey çıkıyor ondan olabilir mi?

KS

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben format attım ve gayette düzgün attım mavi ekran çıktığı zaman fotosunu atarım.

KS

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yaptım ama bir sorun var bilgisayar üreticisine başvurun diyor.
Windows 7 formatlasam düzelir mi? Yoksa hdd kaynaklı biseymi?

KS

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tmm yarın win7 format aticam ama ramde sıkıntı olacağını zannetmiyorum sıfır zaten yardımcı olduğun için sağol haber veririm

KS

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Harddiski silgiyle sildim ve sorun düzeldi sağol yardımcı olduğun için

KS

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sorun yeniden başladı :( memtest86 ile test ettim ramde sıkıntı yok napicam bilmiyorum

KS

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynı hatayı verdi ayrıca yeni ram aldım başka harddisk filanda denedim sonuç aynı

KS

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorunu tespit etmek için nereye yolluycam bilmiyorum acaba bu bilgisayarciya falan mı gitsem?

KS

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakartıda garantiye yolladım işlemci pinlerinde hasar tespit edilmiştir dedi ve onarmışlar ama hala aynı sorunu alıyorum artık çıldırıcam

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Başka bir bilgisayara Diski takıp çalıştırmayı dene eğer sorun yok ise anakart bağlantında veya direk anakart 'ta sorun olabilir bu düşük bir ihtimal ama denemekte fayda var. Bence HDD Hatalı yazısı çıkıyor ve uyarı geçip Windows 'u açabiliyor isen sonrasında Mavi Ekran alıyor isen HDD 'nin Sektör 'lerinde bir atlama ve yazma hatası olmuş demektir. Çözülebilrde, çözülemeyebilrde yani garantisi yok. Başka bir Windows kurulu sisteme HDD 'yi tak ve içindeki önemli verilerini almayı dene halledebilirsen onarım işlemini anlatabilirim. Başka bir Windows' ta HDD 'ni 2. Disk olarak tak ve "HDD Tune" yazılımı ile bir tarama yap haritada kırmızı renkte olan şeyler hatadır ve eğer hata varsa onarım yapmayı deneyebilirsin. HDD Bad Sektör Onarım bu videoda gerekli herşey anlatılıyor %60-%70 şansın var sorunun çözülmesi için ve eğer işlem sırasında kasa kapanır diyelim elektirik gitti herşey yarım kaldı o HDD 'yi çöpe atabilirsin.

KS

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tmm sorunu buldum yeni ram Alıcam bu Rami iade Edip herkese teşekkürler arkadaşlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri