Windows 10 1803 güncellemesi donma ve yavaşlama sorunu

warpeace66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar iyi forumlar. Bugün Windows 10 "1803" güncellemesini yaptım. Güncelleme bittikten sonra bilgisayarımda dosyaları arası geçişler web tarayıcı sekmeleri arasında geçiş gibi temel işlemleri yaparken hem donma , kasma ve yavaşlama meydana geldi. Geçici birşeydir dedim aldırmadım ama oyunlarıma kadar etkiledi. 1709 sürümünü kullanırken bu tür sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım. Dün 1709 sürümünde oynadığım Call of duty black ops III hiç kasmadan takılmadan donmadan rahatlık ile oynayabiliyordum. Fakat güncellemeden sonra aynı ayarlar oyun 5 dk sonra takılıyor. Kendine gelmesi 2 3 dk buluyor. Düzelince gene 5 dk sonra aynı problem. 85 90 FPS aldığım oyun 60 75 bazen 55 e kadar düşüyor aynı ayarlarda. Ekran kartını DDU ile kaldırıp AMD sitesinden güncel driver kurdum gene problemim devam etmektedir. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı ? . Bir güncelleme gelir mi ?. Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Sistemim:
i5 6500 işlemci
Sapphire rx 480 4gb O.C  ekran kartı
msi b150 gaming m3 anakart
trn ocz 150 240gb ssd
1 tb wd 7200 rpm 64mb hdd
high power 500w 80+ psu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Temiz kurulum yap. Güncelleme ile yükseltme işlemi yapılır ve her zaman stabil sonuçlar doğurmayabilir özellikle büyük güncellemelerde. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 linkten aracı şimdi indire bas ve ISO indirme ve aynı zamanda yazma aracını indir ve çalıştır en az 8 GB bir USB tak ve ISO ayarlarını seç ve USB belleğini seçip işlemleri bitir ISO inip USB diskine hazırlanır sonra temiz format at ve sorun kalmayacaktır muhtemelen.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri