- Tepki
- 25
Arkadaşlar selam windows 10 dan 11 e geçmek istiyorum fakat güvenli önyükleme hatası veriyor nasıl çözerim
biosa girip secure boot özelliğini açman lazımArkadaşlar selam windows 10 dan 11 e geçmek istiyorum fakat güvenli önyükleme hatası veriyor nasıl çözerim
Ekli dosyayı görüntüle 17272
sistem bilgisine girdiğim de bios modu eski yazıyor ve güvenli ön yüklemeyi desteklemiyor diyo anakart mı güncellemem lazımbiosa girip secure boot özelliğini açman lazım
Güncel değilse güncellemek gerekebilir.sistem bilgisine girdiğim de bios modu eski yazıyor ve güvenli ön yüklemeyi desteklemiyor diyo anakart mı güncellemem lazım
sistem bilgisine girdiğim de bios modu eski yazıyor ve güvenli ön yüklemeyi desteklemiyor diyo anakart mı güncellemem lazım
hemen bakıyorumeğer baktın secure boot özelliği gerçekten yoksa anakartında başka yöntemlerde var w11 geçmek için
anakartın nedir ?hemen bakıyorum
Anakarta güncelleme gelmiş onu yaptıktan sonra tekrardan yazacağım
b450m prime a iianakartın nedir ?
secure boot aç sonrasında temiz kurulum yap usb ile.b450m prime a ii
sistemi sıfırlamadan geçmenin bir yolu var mı altyapım çok kötü oyunları indirmem uzun zaman alırsecure boot aç sonrasında temiz kurulum yap usb ile.
Temiz kurulum yapmazsanız sorunlar yaşanabiliyor. Bizzat ben tecrübe ettim.sistemi sıfırlamadan geçmenin bir yolu var mı altyapım çok kötü oyunları indirmem uzun zaman alır
Tamamdır çok teşekkür ederim iyi forumlarTemiz kurulum yapmazsanız sorunlar yaşanabiliyor. Bizzat ben tecrübe ettim.