Windows 10 etkinleştirme

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba 
exper hazır sistemin vermiş olduğu w10 format kurulumu vardı onunla devamlı format atıyordum bir sorun olmuyordu şimdi yeni anakart işlemci vs gecince o usb ile format attığımda atabiliyorum ama windows'u etkinleştir yazısı cıkıyor sanırsam USB' icindeki dosyalar direk experin vermiş olduğu sisteme bağlı cünkü bir sorun yaşamıyordum büyük ihtimalle şuan orjinal bile değil şöyle linki bırakayım https://hizliresim.com/7avEll araştırdığım kadarıyla bir kaç dosya var indirip kurup etkinleştir yapabiliyorsun ama riske girmek istemedim bir kaç link gördüm https://www.epttavm.com/item/331612...MI556U-LLX3wIVRed3Ch3UYgd6EAQYASABEgL1SPD_BwE bu mesala ben bunu alsam w10 pro mu olmuş olacak sistemim orj etkinleştirmiş olacakmıyım ?  https://urun.n11.com/isletim-sistem...rkce-oem-fqc-08977-isletim-sistemi-P303483903 bununla 35 TL' lik olan farklılık nedir birde ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
35 TL 'lik olan Dijital Etkinleştirme ve tamamen güvenli. Diğeri OEM yani Kutulu ürün fiziksel olduğundan belli bir gelir gider durumu mağaza ve satıcı karı vs. gibi gibi şeylere tabi bu yüzden pahalı yani aralarında fark yok. Windows 10 Pro lisansı ama 32 Bit 'mi 64 Bit 'mi belirtilmemiş n11.com veya gittigidiyor.com üzerinden aynı tarz satılan Orjinal Key 'ler var onlara bakın onlarda 32 bit veya 64 bit diye yazar. Birde o kullandığınız USB PC 'yi özel format diski diye bir şey değil sebebi bazı keyler cihaz sayısı ile sınırlandırılır aynı anda kullanacak cihaz vardır keyi sebebi budur sizdekinin etkinleşmemesinin.

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
35 TL 'lik olan Dijital Etkinleştirme ve tamamen güvenli. Diğeri OEM yani Kutulu ürün fiziksel olduğundan belli bir gelir gider durumu mağaza ve satıcı karı vs. gibi gibi şeylere tabi bu yüzden pahalı yani aralarında fark yok. Windows 10 Pro lisansı ama 32 Bit 'mi 64 Bit 'mi belirtilmemiş n11.com veya gittigidiyor.com üzerinden aynı tarz satılan Orjinal Key 'ler var onlara bakın onlarda 32 bit veya 64 bit diye yazar. Birde o kullandığınız USB PC 'yi özel format diski diye bir şey değil sebebi bazı keyler cihaz sayısı ile sınırlandırılır aynı anda kullanacak cihaz vardır keyi sebebi budur sizdekinin etkinleşmemesinin.

anladım peki benim ki home single language gözüküyor bu pttdeki veya n11 vs sattıkları w10 pro key aldığımda hata alırmıyım yoksa single language linans kodu mu almam gerekir o sitelerden ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aldığın lisansın hangi işletim sistemi için olduğu yazar ve işletim sistemin HOME ise işe yaramaz. Pro diyorsa aldığın key Pro 'da çalışır ve sürümleride önemli x64 aldıysan x86 'da çalışmaz. Windows 10 Pro 'yu Microsoft üzerinden indir ve kur sonra aldığın keyi kurulumda veya sonrasında kullanabilirsin.

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Aldığın lisansın hangi işletim sistemi için olduğu yazar ve işletim sistemin HOME ise işe yaramaz. Pro diyorsa aldığın key Pro 'da çalışır ve sürümleride önemli x64 aldıysan x86 'da çalışmaz. Windows 10 Pro 'yu Microsoft üzerinden indir ve kur sonra aldığın keyi kurulumda veya sonrasında kullanabilirsin.

pro'ya gecmek oyun icin perfonmans artısı olur mu yoksa home kalıp ürün anahtarı almak daha mı iyi olur ? ve siz hangisini kullanıyorsunuz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Genelde Pro kullanır bende Pro kullanıcısıyım ve Oyun için kesinlikle 64 Bit olmalı sistem. Pro en temel oyun için gerekli tüm ihtiyaçlara ve bileşenlere sahiptir. Ayrıca şuan ki kullandığını kod eğer aktifse ve tüm lisans bilgilerine sürümüne ve KEY anahtarına https://github.com/Superfly-Inc/ShowKeyPlus/releases bu yazılım ile bakıp metin belgesine kaydedebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri