Windows 10 format hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarıma windows 10 kurarken 0x8007025d böyle bir hata alıyorum ama başka bilgisayara format attığım da sıkıntı olmuyor.Anakartla bı alakası varmı acaba?
Anakart:MSI h110m pro vd

Mehmet Emin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
benimde Asus h110m-k anakartım var uefi destekli ama hdd yi biçimlendiririrken benzer hatayı veriyordu ama ssd yi sorunsuzca biçimlendirebiliyordum

KS

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet uefi için gpt seçeneğini isaretledim ve diskide gpt formatına çevirdim

Başka bir iso dosyası denedim sonuç yine aynı Windows 7 kurmaya çalıştım gittim flash belleği değiştirdim sonuç yine aynı napicam lütfen yardım edin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Diskindeki bölümlere yazma işlemini gerçekleştiremiyor sadece format atmak istediğiniz disk takılı olsun PC 'de diğerlerinin kablosunu sökün dizüstü ise birşey yapmaya gerek yok zaten çoğunda tek Disk var sonra format işleminden önce disklerin olduğu bölümde format atacağınız disk parçalar halinde ise her birini seçip sil diyin onlar tek bir hale gelecektir sonrasında bölümü olsuşturun ve biçimledir deyin sonra devam edebilrisiniz. Eğer sorun çözülmez ise başka bir ISO dosyası deneyin eğer ISO başka PC 'de sorunsuz yükleniyor ise başka bir FLASH belleğe yazın ve onunla deneyin.

KS

mertgoris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tmm. Sağolun sıkıntı ramdeymiş Rami değiştirdim sağolun yardımınız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri