Birşey soracağım oem 70tl retail 80tl sağlamlisansta sizce hangisi
OEM key tek PC de kullanılır anakartta gömülü oluyor ama Retail key birden fazla PC de kullanılabiliyor diye biliyorum.Birşey soracağım oem 70tl retail 80tl sağlamlisansta sizce hangisi
Şimdi bana keyi verdiler ama mak key ne yazikki ://OEM key tek PC de kullanılır anakartta gömülü oluyor ama Retail key birden fazla PC de kullanılabiliyor diye biliyorum.
İade şansınız varsa iade edin bence. Belki daha pahalı olur ama ömürlük key alırsınız farklı sitelerden.Şimdi bana keyi verdiler ama mak key ne yazikki ://
Yav 5tlden birşey olmaz hocam yazdım belki retail kod verirlerİade şansınız varsa iade edin bence. Belki daha pahalı olur ama ömürlük key alırsınız farklı sitelerden.
Böyle düşünürsek satıcı daha çok kazanır. Hem de hiç bir şey yapmadığı hâlde.Yav 5tlden birşey olmaz hocam yazdım belki retail kod verirler
14 gün hakkım var 13 gün bekleyeceğim mak iptal olursa1 iade olmazsa etmeyeceğim bazı maklar 1 2 senelik olabiliyorBöyle düşünürsek satıcı daha çok kazanır. Hem de hiç bir şey yapmadığı hâlde.
Mak key binlerce pc de aktif olabiliyor ve her an patlama ihtimali var. Retail key ise microsoft hesabına bağlanıyor. Hesabı hangi pc de açarsan o pc de lisans aktif oluyor. Ben böyle biliyorum.Makın retailden farkı nedir
Hocam mak ın sisteme bir zararı varmıdır virüstür vsMak key binlerce pc de aktif olabiliyor ve her an patlama ihtimali var. Retail key ise microsoft hesabına bağlanıyor. Hesabı hangi pc de açarsan o pc de lisans aktif oluyor. Ben böyle biliyorum.
Bildiğim kadarıyla yok. Bildiğimiz key ama işte binlerce pc de aktif oluyor ve ortak kullanılıyor kötü yanı bu.Hocam mak ın sisteme bir zararı varmıdır virüstür vs
Ortak kullanılsa neolcak hocamBildiğim kadarıyla yok. Bildiğimiz key ama işte binlerce pc de aktif oluyor ve ortak kullanılıyor kötü yanı bu.
bende vlsc portalı var, isteyene bedava vereyim, kurumsaldan göndereyim, windows 11 olsa neyse dicem de windows 10 dijital key binlerce var piyasada, slmgr ipk ile direk göm geç, expired olma derdi de yokWİNDOWS 10 PRO 32/64 BİT 1 PC LİCANCE : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WİNDOWS 10 PRO 32/64 BİT 1 PC LİCANCE : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kendine özel değil o anlamda söyledim. Bir keyin sadece alan kişide olması daha güvenli bence.Ortak kullanılsa neolcak hocam
Hocam 5tl zaten gittiği yere kdr artık sonra retail alacağımKendine özel değil o anlamda söyledim. Bir keyin sadece alan kişide olması daha güvenli bence.
Aynen, gidene kadar kullanın sonra da retail veya oem alabilirsiniz.Hocam 5tl zaten gittiği yere kdr artık sonra retail alacağım
Hocam ben satın aldım ve 1 saat sonra mail adresime gönderildi benimde pek bir umudum yoktu ama kod gönderildi demedim ve şuan sorunsuz çalışıyor (Windows 10 Pro)Bilmiyorum ama gelmedi. Herkes mail ile geliyor demişti hiç bir şey gelmedi.
Mak mı geldi size retail miHocam ben satın aldım ve 1 saat sonra mail adresime gönderildi benimde pek bir umudum yoktu ama kod gönderildi demedim ve şuan sorunsuz çalışıyor (Windows 10 Pro)
Beni unuttular herhalde.Hocam ben satın aldım ve 1 saat sonra mail adresime gönderildi benimde pek bir umudum yoktu ama kod gönderildi demedim ve şuan sorunsuz çalışıyor (Windows 10 Pro)
Cmdye slmgr -dli yazın