Bir key ile kaç farklı windows etkinleştirebilirimDeneme sürümünde de kullanılabilir , ben uzun süredir kullanıyorum. Kötü bir yanını görmedim. Güvenilir sitelerden alınan ucuz keyler sorun çıkarmaz. Sağlam Lisans sitesini önerebilirim. Windows 11 kullanılabilir.
win 11 tabi en yeni nesilWindows 10 mu 11 mi
Bi de sizce internetteki 40 50 TL lik keyler alınır mı yoksa deneme modunda kullana bilir miyim?
Kaç farklı Windows derken OEM key alırsanız tek pc'de kullanılır. Retail key ise birden fazla pc'ye aktarılabilir.Bir key ile kaç farklı windows etkinleştirebilirim
Bi site önersene reisDeneme sürümünde de kullanılabilir , ben uzun süredir kullanıyorum. Kötü bir yanını görmedim. Güvenilir sitelerden alınan ucuz keyler sorun çıkarmaz. Sağlam Lisans sitesini önerebilirim. Windows 11 kullanılabilir.
Bi site önersene reis
Home,pro,oem arasındaki farklar nedirYazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans
Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi.www.saglamlisans.com
oem keyde sanırsam her istediğiniz anakartta kullanabiliyosunuzHome,pro,oem arasındaki farklar nedir
Tam tersi , OEM key tek anakartta olur. Retail key ise farklı PC'lerde kullanılabilir.eğer oyun oynuyorsanız genellikle hom alın
oem keyde sanırsam her istediğiniz anakartta kullanabiliyosunuz
orjinal11 alıcaksan tabiki ama çakma 11 daha yeni olduğu için sıkıntıWindows 10 mu 11 mi
Bi de sizce internetteki 40 50 TL lik keyler alınır mı yoksa deneme modunda kullana bilir miyim?
Home mu aliyimTam tersi , OEM key tek anakartta olur. Retail key ise farklı PC'lerde kullanılabilir.
Alınabilir. Pro ile arasında normal kullanıcı için pek fark yok.Home mu aliyim
EywAlınabilir. Pro ile arasında normal kullanıcı için pek fark yok.