Windows 10kurulum yaparken dil ve bölgede takılı kalması

__Umut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Günaydın,bir sorum vardı.Pcyi dün sıfırladım,kurulumda ülke saat dil gibi seçeneklerin olduğu yerde kalıyor ne fare ne klavye işliyor diğer bölüme de geçmedim nasi yapcam bunu ?

msiarmor06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Belki yönetici farklı bir çözüm biliyor olabilir fakat benim aklıma temiz kurulumdan başka seçenek gelmedi. Sanırsam sıfırlamada windowsu tam kaldıramamak gibi bir sıkıntı çıkıyordur. Temiz kurulum sorununu çözecektir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sıfırlama işlemi Windows 'un yedek bir bölümünden format attığınızdaki ilk temiz ISO 'nın bir kopyasından işler. Eğer Windows üzerinde bu dosyaya müdahale olduysa siz bilmeden de Windows veya 3. parti yazılımlar bunu yapabilir o zaman hasarlı bir Windows üzerinden sıfırlama yaparsınız. Size tek tavsiyem var sistemdeki tüm ekstra donanımları çıkartır. USB bellek, kulaklık vs. gibi şeyleri ve son olarak sistem ağa bağlı olmasın. Bu şekilde denediğinizde de aynı tepkiyi alırsanız temiz format atmanız gerekecektir.

KS

__Umut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim. Bilgisayarımın üstündeki herşeyi çıkardım, sadece fare sadece klavye yada fare ile klavye 2sini birden taktım ama bilgisayar o bölüme geldiği gibi fare ile klavyenin ışıkları sönmekte ve hic bir sekilde müdahale edemiyorum.Tesekkur ederim ozaman yarın bir bilgisayarciya götürüp format attırayim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri