Windows ile gelen programları kaldırabilirsiniz Revo Uninstaller yükledikten sonra fotoğraf atarsanız ona göre neyleri silin neyleri silmeyin diye yardımda bulunabilirim.
daha windows11 kurmadım kurduk dan sonra mı yapacam dediğiniz işlemleri ? sıfır pc ye kuracam bu aradaWindows ile gelen programları kaldırabilirsiniz Revo Uninstaller yükledikten sonra fotoğraf atarsanız ona göre neyleri silin neyleri silmeyin diye yardımda bulunabilirim.
Win 11 kurun ondan sonra revo indirin attığım linkden sonrasında fotoğraf aracılığı ile neleri silmenizi yazacağım hocam Aktif win 11 kullandım çok gereksiz fps düşüren uygulamaları var.daha windows11 kurmadım kurduk dan sonra mı yapacam dediğiniz işlemleri ? sıfır pc ye kuracam bu arada
Sana birsey sorabilirmiyimYeni pc topladım win 11 kuracam arkadaş performance editions var onu kur daha etkili olur oyunlarda fps felan dedi
başkası ayarladığı için bilemedim kullanan var mı ?
Neden böyle yapıyorsunuzYok mu yardım Eyyo forum ?_?
buyurSana birsey sorabilirmiyim
widows kurdukdan sonra mı yoksa kurum aşamasında mı yapıyoruz ?Windows ile gelen programları kaldırabilirsiniz Revo Uninstaller yükledikten sonra fotoğraf atarsanız ona göre neyleri silin neyleri silmeyin diye yardımda bulunabilirim.