Windows 11 Sizce Stabil Çalışıyor mu?

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Merhaba,

Yeni bir sistem toplamıştım forum aracılığı ile. Ryzen 7 5800x3D + RX 6600 Dual ekran kartına sahip olan bu cihazımda sizce Windows 11 kullanmalı mıyım? Yoksa Windows 10 mu kullanmalıyım. En iyi performansı almak istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
%100 stabil halinde değil ama Windows 11 ile çok büyük sorunlar yaşayan denk geldiğim kişi sayısı çok az. Yani denenebilir ben öneririm Windows 11 denemenizi.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Eğer ki sistemi sıfırdan kuruyorsanız 11 i kurun direkt. Sorun yaşarsanız da her türlü çözümü sağlarız. 10'u kurduysanız önceden yükseltmeyin, biraz daha stabil olmasını bekleyin derim ben.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Ben henüz yeteri kadar stabil olduğunu düşünmüyorum. Bazı çizim, tasarım vs. programlarında performansı daha yüksek o yönden tercih edilebilir. Ama oyun için kuruyorsanız kesinlikle 10 kurun derim ben.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
İlk çıkış durumlarına göre güzel hocam. Biz ne facialar atlattık önceki windows sürümlerinde. Microsoft bu seriye çalışmış. %100 komplike değil ama başarılı. Zamanla çok daha iyi olacak. Kullanılabilir rahatlıkla. Bi TPM muhabbetlerini sardılar insanın başına onun dışında güzel.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri