Windows 11 TPM 2.0 Kapatmadan Valorant Girmek.

Emirhan_baris03

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese Merhaba Öncelikle...

Win 11 Pro İşletim Sistemini Kullanıyorum Ve Kurmak İçin Biliyorsunuz ki TPM 2.0 Açmak Gerekiyor Bunu Açıp Kurduktan Sonra Valoranta Girerken TPM 2.0 Hatası Alıyorum BİOS tan Kapatıp Bilgisiyarı Açtığımda İse Windows Kullanıcı Menüsünde Kalıyor.

Yani Kısacası TPM 2.0 Kapatmadan Nasıl Valoranta Girebilirim Şimdiden Teşekkürler.

(Eğer Konu Başlığını Yanlış Kategoride Açtıysam Özür dilerim Daha Yeniyim)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Windows 11 TPM 2.0 Kapatmadan Valorant Girmek.

BIOS ayalarınızdaki Secure Boot ayarı aktif değilse aktif edip deneyin. Tam tersini de deneyebilirsiniz. Sonucu bildirin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Key Management ayarına girip Clear Secure Boot keys yaparsanız disable olacaktır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Bu oyun için bu hatada önerilenler Windows 10/11 'de Secure Boot ayarının disable veya enable olarak denenmesi ve TMP ayarının aktif olması. Bunlar nette bulduklarım başka öneri bulursam paylaşırım.

Windows üzerinden çalıştır yada başlat arama bölümüne gpedit.msc yazıp onaylayın. Açılan pencerede Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > BitLocker Drive Encryption > İşletim Sistemi Sürücüleri seçiliyken içerik bölümünden Başlangıçta Ek Kimlik Doğrulaması İste ayarına sağ tıklayıp Düzenle seçeneğine tıklayıp açılan pencerede sol üst bölgeden Etkin olarak ayarı değiştirip Uygula/Tamam seçeneklerine basın. Daha sonra sistemi yeniden başlatıp kontrol edin sorunu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Son bir önerim kaldı ama sorumluluğu size ait.

Universal MediaCreationTool bu GitHub bağlantısından sağ üst köşeden dosyayı ZIP olarak indirin. Arşiv içindeki .. MediaCreationTool.bat ..md dosyasının son ..md takısını ..cmd olarak değiştirin. Daha sonra bu CMD dosyasını Yönetici Olarak Çalıştırın ve işlemler tamamlanınca sistemi yeniden başlatın. Yabancı kaynaklarda çoğu kişi bu yöntemle sonuca ulaşmış.

KS

Emirhan_baris03

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bildirimi Yeni Gördüm. Sorumluluğu Bana Ait Derken Max Ne Gibi Bir Sorun Yaratabilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Windows odaklı bir sıkıntı çıkabilir en fazla. Format ile çözülemeyecek bir sıkıntı çıkacağını sanmam ama ben sorumluluk almam. Deneyip denememek size ait.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri