Y Yusif Eyvazli Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 8 Ara 2018 Mesajlar 11 Tepki 0 12 Haz 2019 #1 Selam Ben windows7 kulaniyorum amma Dosyalari Silmeden Windows 10 a gecmek istiyorum nasil yapa bilirim yardimci olun lutfen
Selam Ben windows7 kulaniyorum amma Dosyalari Silmeden Windows 10 a gecmek istiyorum nasil yapa bilirim yardimci olun lutfen
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 12 Haz 2019 #2 Windows 10 indirmesi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. Windows 10 ISO dosyası indirme aracını bu verdiğim bağlantıdan Aracı şimdi indir diyerek indireceksiniz. İlk soruya Kabul et deyip bekleyin. İkinci sekmede Başka bir bilgisayar için yükleme medyası (***) oluştur seçeneğini seçip İleri deyin. Windows özelliklerinizi belirleyin 64 bit seçin kesinlikle ve ileri deyin. ISO dosyası seçeneğini seçin ve İleri deyin. Sizden bir indirme konumu isteyecek bu aşamada Masaüstünü seçin ve Kaydet deyin. İndirme işlemi başlayacak bitince aşağıdaki adımları uygulayın. İnen ISO dosyasına çift tıklayıp Windows üzerinden yükseltme yapacaksınız Bu yükseltme videosu size yardımcı olur.
Windows 10 indirmesi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. Windows 10 ISO dosyası indirme aracını bu verdiğim bağlantıdan Aracı şimdi indir diyerek indireceksiniz. İlk soruya Kabul et deyip bekleyin. İkinci sekmede Başka bir bilgisayar için yükleme medyası (***) oluştur seçeneğini seçip İleri deyin. Windows özelliklerinizi belirleyin 64 bit seçin kesinlikle ve ileri deyin. ISO dosyası seçeneğini seçin ve İleri deyin. Sizden bir indirme konumu isteyecek bu aşamada Masaüstünü seçin ve Kaydet deyin. İndirme işlemi başlayacak bitince aşağıdaki adımları uygulayın. İnen ISO dosyasına çift tıklayıp Windows üzerinden yükseltme yapacaksınız Bu yükseltme videosu size yardımcı olur.
KS Y Yusif Eyvazli Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 8 Ara 2018 Mesajlar 11 Tepki 0 12 Haz 2019 Konu Sahibi #3 Kardeş Windows 10 yaparsam dosyalarım silinicekmi????
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 12 Haz 2019 #4 Anlattım zaten talimatları aynen uygularsanız Videodaki sorunsuz dosyalar silinmeden geçiş yapabilirsiniz.
Anlattım zaten talimatları aynen uygularsanız Videodaki sorunsuz dosyalar silinmeden geçiş yapabilirsiniz.
KS Y Yusif Eyvazli Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 8 Ara 2018 Mesajlar 11 Tepki 0 12 Haz 2019 Konu Sahibi #5 Çok teşekkürler
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 12 Haz 2019 #6 Ben teşekkür ederim. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.