Windows 7 kurulumda donma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuz Kaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 7 kurulumu sirasinda hersey duzgunken kurulum tamamlaniyorda kaldi 1.5 saattir bekliyorum bu zamana kadar cok kez surum degistirdim usbyle ama boyle olmadi hic hem suan bende olan isoyu daha oncede kurmustum calismisti isom win 7 ultimate 64 bit ekim 2017 guncellemeleri iceren bir iso usbyi falan cekip restartlayip denemelimiyim şansımı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer aynı USB 'yi tekrar ediyorum şuan kullandığınız USB içindeki Windows'u başka PC 'de çalıştırıp sorunsuz format attıysanız. Sorun anakartınız veya BIOS formatınız UEFI veya Legacy BIOS gibi bir sorun olabilir, Flash 'ı UEFI hazırlayıp Legacy BIOS 'a veya tam tersine kurmaya çalışırsanız kurulum tamamlanamaz ve yarım kalır. Yada USB 'yi taktığınız soket arızalı veya Flash oynamış olabilir dosya okunamıyorsa bir şekilde devam edemiyordur. 1.5 Saat sürmez hiçbir format. Tekrar deneyin başka bir sokete takıp ve dedğim BIOS formatınızı kontrol edin. Ve en başta söylediğim gibi ISO 'yu düzgün yazdırdığınızdan emin olun ve ISO 'nun bozuk olmadığından.

KS

Oğuz Kaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Malesef bilgisayar gg diske 2 3 tane win 7 kurmus hicbiri acilmio ve diskte alan yok formatlarsam 350 gbm gitcek veriletim onemli buyuk oyunlar var 60 gb falan ? ve sadece c var bilgisayarda illaki gidiyor yani

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Diski başka bir windows kurulu sisteme takarsanız ikinci disk olarak okutabilirsiniz yedeklerinizi alıp sonrasında diskinizi formatlayabilirsiniz.

KS

Oğuz Kaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim bilgisayar masaustu ve hddyi nasil sokup leptoba bagliyacagimi bilmiyorum ek kablo gerekiyorsa zaten hic yapamam

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Masaüstü ise muhtemelen 3.5" disktir ve Laptop 'a zaten bağlayamazsınız bu durumda 2.5" tir laptoplar için disk büyüklüğü Masaüstündeki disk büyük gelir ve olmaz. Başka bir masaüstü PC bulabilirseniz video ile veya canlı yayın ile anlatabilirim.

KS

Oğuz Kaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O zaman g.o bana baska masaustu bulma imkanim yok disk zaten bozuk ayrilmiyo d ye hersey oyuzden c de nasil indiricem ya simdi birsuru oyun vsyi

Hadi diger oyunları gece 2 de indirdim diyelim steam oyunlarini nasil yapicam zamanlayamam telefondan

birsey sorucam win xp flaan atmaya calissam kac gb ister win 7 benden 13 gb istedi

7 gbm var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
HDD 'yi sökmeden bir yolunu bulamazsınız. Bir HDD kutusu satın alıp Laptop 'a USB ile bağlayabilirsiniz. Başka bir çözüm yolu yok k.bakmayın.

KS

Oğuz Kaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows xp kac gb ister sistem icin ?

Az istiyosa atarim ondan silerim dosyalarin bazilarini

Yaklasik 3 gb kapliyormus ben onu deniyim en iyisi xl formatlamayi deniyim

KS

Oğuz Kaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İnsallah olur ya yoksa cok sikinti olacak

Sizede yardimlarinizdan dolayi cok teşekkürler ben deniyeyim yazarim

KS

Oğuz Kaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Xp yi falan hallettim ama win 7 nin 3 farkli isosunu,denedim hicbir sekilde kurulmuyor hepsindede setup.exe bozuk dosya C:\$WINDOWS. BT\SOURCES\PANTHER\setupinfo dosya veya dizini bozuk ve okunamaz durumda lutfen chkdsk hizmet programini calistirin diyor

bicimlendirmemmi gerek duzeltmem icin yoksa bir dosya silmem gerekirse söylerseniz xp atip ordan silebilirim

KS

Oğuz Kaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yaptim sonunda oldu tesekkurler formatlamak laziimmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri