Windows 7 update sonrası kasma sorunu

Azılı Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Dün bi update yapayım dedim daha öncesinde hiç yapmamıştım. Güncelleme bitince bilgisayar ağır çalışmaya başladı ve düzelmedi bende Windows updatenin 1 gün öncesine geri yükleme yaptım ama hala biraz kasıyor bunu nasıl düzeltebilirim?[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 7 'de update olayını sırası ile yapman gerek. Toplu halde sistem sorun çıkartıyor. Teker teker denemen gerek. Hatırlıyorum bende de aynı tür sorunlar olmuştu ama ben Windows 7 'yi bırakalı 5-6 yıl oluyor Windows 8 çıkınca bırakmıştım sonrada 10 'a geçtim kafam rahat. Şimdi yapman gereken denetim masasından program ekle/kaldır 'a gir ve Yüklü Güncelleştirmeleri göster diye bir seçenek olması gerek Sol tarafta veya üst menüde bu seçeneği bul ve tarihlere bakarak yaptığın güncellemeleri sil ve sonra sistemi yeniden başlat ve toplu halde güncelleme yapma azar azar 2 şer ikişer yap sorun çözülür.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Windows 7 'de update olayını sırası ile yapman gerek. Toplu halde sistem sorun çıkartıyor. Teker teker denemen gerek. Hatırlıyorum bende de aynı tür sorunlar olmuştu ama ben Windows 7 'yi bırakalı 5-6 yıl oluyor Windows 8 çıkınca bırakmıştım sonrada 10 'a geçtim kafam rahat. Şimdi yapman gereken denetim masasından program ekle/kaldır 'a gir ve Yüklü Güncelleştirmeleri göster diye bir seçenek olması gerek Sol tarafta veya üst menüde bu seçeneği bul ve tarihlere bakarak yaptığın güncellemeleri sil ve sonra sistemi yeniden başlat ve toplu halde güncelleme yapma azar azar 2 şer ikişer yap sorun çözülür.

Kesin çözüm +1

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri