WİNDOWS 7

Turk Yildizi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet Arkadaşlar Bilgisayarımın Özellikleri Şunlar : İşlemci : Intel Core i3 
                                                                      Ana Kart : Asus H61M-K 
                                                                      Ekran Kartı : Asus Nvidia GeForce GT 630 2 GB 128 Bit
                                                                      Harddisk : 1 TB 
                                                                      Ram : 4 GB 

Ben sadece bilgisayarımda FPS oyunlar  ve  normal oyunlar oynuyorum bir de  İnternet ' ten film ve oyun indiriyorum bunun için çok fazla araştırma yaptım ve gereken tüm yerlere de böyle bir yazı paylaştım ama halen emin değilim bana yarayacak en iyi WINDOWS 7 Sürümü Nedir Acaba ? ve WINDOWS 8 , 8.1 , 10 bunların hepsini kurup kullanmışımdır ama sevememişimdir. şimdiden teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tavsiyem Win 10 kullanmanız çünki artık Win 7 güvenlik güncellemerini almıyor yada çok geç alıyor. Win 10 daha güvenli olur kullanımını sevemediyseniz ve illa Win 7 kullanacaksanız iş ve internet kullanımı odaklı HOME sürümünü kullanmalısınız. İçerisinde oyunda varsa Pro sürümünü öneriyorum çünki HOME sürümde veya diğer sürümlerde oyun oynamak sıkıntı oluyor ve mutlaka 64 Bit sürümler öneriyorum.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Sorunuzun cevabı belli olduğuna gore hocam konuyu kapatıyorum başka sorularınız için forumumuza sizi yeniden bekleriz iyi akşamlar :)

.

KS

Turk Yildizi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
EE Hocam ben soruma halen cevap bulmuş değilim halen kafamda Windows 7 Professional ile ilgili sorunlar var oyunlar pro da daha iyi çalışıyormuş halen araştırmasını yapıyorum bır cok bılgısayarcı bana pro yu onerdı ultımate de çoğunlukla veri alışverişi yapıyormuş  ve belleği daha çok kullanıyormuş yani oyunlara illa bir etkisi olur ben ultimate kullanıyorum memnunum ama oyun oynadığım için hangi windows 7 sürümünü seçmeliyim ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ultimate hem iş hem oyun odaklı bir sistem iş yükü ve profesyonel işlerde üstünlüğü var sistem ağ programlama ve windows yönetimi için eklentileri var. Windows 8 ve 10 'da ismi değişti Enterprise adı ile devam ediyor artık bu. Bence Professionel kur gitsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri