Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keşke Home değil Pro kursaydınız. Sistemi 64 bit kurdunuz değil mi? Chrome çok RAM yiyen bir tarayıcıdır eğer 32 bit sistem kurduysanız sistem 4 GB RAM 'den fazlasını görmez buda RAM kaynaklı donma vs. yapar.
Vatanda Home kurun Pro gereksiz kasma yapar falan dediler ben de öyle kurdum.Herşey 64 bit. Bugün de aynı problemle karşılaşırsam Pro kurarım. Bana kurmam gerek driver linklerini atabilir misiniz ? Anakart Gigabyte Aourus Elite . İşlemci Ryzen 5 3600. Ekran kartı Asus Rog Strix 5700
Windows kaynaklı bir sorun olabilir diye düşünüyorum ama yineden bir sorum daha var eğer 2 RAM varsa RAM 'lerin anakart tarafından belirtilen slotlara takılı olduğundan emin olun. Daha sonra işe yaramaz ise Windows 'a format atabilir yada başka tarayıcı ile devam edebilirsiniz. Mozilla, Opera, Safari, Brave vs. pek çok alternatif var.