Windows donma

Bekir Sargın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hocam pcyi alıp windows 10 home kurdum. Takiben driverları falan kurdum ama bu pcde sanki bir problem var. Chrome da sürekli donma oluyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Keşke Home değil Pro kursaydınız. Sistemi 64 bit kurdunuz değil mi? Chrome çok RAM yiyen bir tarayıcıdır eğer 32 bit sistem kurduysanız sistem 4 GB RAM 'den fazlasını görmez buda RAM kaynaklı donma vs. yapar.

KS

Bekir Sargın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Vatanda Home kurun Pro gereksiz kasma yapar falan dediler ben de öyle kurdum.Herşey 64 bit. Bugün de aynı problemle karşılaşırsam Pro kurarım. Bana kurmam gerek driver linklerini atabilir misiniz ? Anakart Gigabyte Aourus Elite . İşlemci Ryzen 5 3600. Ekran kartı Asus Rog Strix 5700

KS

Bekir Sargın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem 64 bit ve sabah chrome 64 bit kurdum hala kilitleniyor. Sebebini bilmiyorum.

KS

Bekir Sargın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herşeyi yapıyorum yine düzelmiyor. Başkta tarayıcı mı kullansam ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows kaynaklı bir sorun olabilir diye düşünüyorum ama yineden bir sorum daha var eğer 2 RAM varsa RAM 'lerin anakart tarafından belirtilen slotlara takılı olduğundan emin olun. Daha sonra işe yaramaz ise Windows 'a format atabilir yada başka tarayıcı ile devam edebilirsiniz. Mozilla, Opera, Safari, Brave vs. pek çok alternatif var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri