Windows Etkinleştirmeli Miyim?

JuDLaW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
arkadaşlar windows key alıp etkinleştirmelimiyim tabi orjinal key demiyorum bu konuda yardımcı olabilecek varmı?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Orijinal key almayacaksanız hiç gerek yok. Orijinal alacaksanız belki etkinleştirilebilir. Ben uzun süredir deneme sürümünde kullanıyorum bir sorununu görmedim.

DramatikGoril

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Orijinal key almayacaksanız hiç gerek yok. Orijinal alacaksanız belki etkinleştirilebilir. Ben uzun süredir deneme sürümünde kullanıyorum bir sorununu görmedim.
Bilmediğimden soruyorum, deneme versiyonu süreli değil mi? Ayrıca herhangi bir - olayı var mı?

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
hocam 30tl ye keyler bulursunuz intte

KS

JuDLaW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
hocam peki daha sonra format falan isteme dimi. birde sağ alttaki yazıyı kaldırabiliyormuyuz

hocam 30tl ye keyler bulursunuz intte
biliyorum hocam 30tl -70 tl arasaı güvenlik sorunu olurmu onun için actım konuyu bilgilenmek için

Bilmediğimden soruyorum, deneme versiyonu süreli değil mi? Ayrıca herhangi bir - olayı var mı?
bende süreli diye biliyorum

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
hocam peki daha sonra format falan isteme dimi. birde sağ alttaki yazıyı kaldırabiliyormuyuz

biliyorum hocam 30tl -70 tl arasaı güvenlik sorunu olurmu onun için actım konuyu bilgilenmek için

bende süreli diye biliyorum
istemez sağ alttaki yazı kaldırmak için key lazım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri