arkadaşlar windows key alıp etkinleştirmelimiyim tabi orjinal key demiyorum bu konuda yardımcı olabilecek varmı?
Bilmediğimden soruyorum, deneme versiyonu süreli değil mi? Ayrıca herhangi bir - olayı var mı?Orijinal key almayacaksanız hiç gerek yok. Orijinal alacaksanız belki etkinleştirilebilir. Ben uzun süredir deneme sürümünde kullanıyorum bir sorununu görmedim.
hocam peki daha sonra format falan isteme dimi. birde sağ alttaki yazıyı kaldırabiliyormuyuzOrijinal key almayacaksanız hiç gerek yok. Orijinal alacaksanız belki etkinleştirilebilir. Ben uzun süredir deneme sürümünde kullanıyorum bir sorununu görmedim.
biliyorum hocam 30tl -70 tl arasaı güvenlik sorunu olurmu onun için actım konuyu bilgilenmek içinhocam 30tl ye keyler bulursunuz intte
bende süreli diye biliyorumBilmediğimden soruyorum, deneme versiyonu süreli değil mi? Ayrıca herhangi bir - olayı var mı?
istemez sağ alttaki yazı kaldırmak için key lazımhocam peki daha sonra format falan isteme dimi. birde sağ alttaki yazıyı kaldırabiliyormuyuz
biliyorum hocam 30tl -70 tl arasaı güvenlik sorunu olurmu onun için actım konuyu bilgilenmek için
bende süreli diye biliyorum