Windows hata

Mamileys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oncelikle iyi geceler bilgisiyarim video izlerken bi anda kapandi ve açarken otamatik onarim hazirlaniyor yazisi cikti eyw dedim devam ettim sonra onarim 1 saat surebilir dedi bende akilsizlik yapip tekrardan baslattim sonra tekrar acinca su gorseldeki https://resimyukle.io/r/GxL0V8C7zi yazilar cikti nolur bana yardim edin bir kac videoya baktim guvenli moda girin felan onlari denedim guvenli moda girmedi formatlamak evet bi cozum olabilir ama pc de eski fotograflar var simdiden okuyan cevap verenlere tesekkur ederim

rockerowen12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben karsilasmis olsaydim bu sorunla format atardim. Lisansli ise urunun ve backup usb yaptiysan daha once CD'si falan varsa onarim yapabilirsin. Yoksa direk format direk isini cozucek. Bu arizayi yasama nedenin ise buyuk olasilikla ekran kartin ya da driver'in benim tahminlerim bu yonde daha iyi bilgi sahibi birisi varsa aydinlatir zaten seni. Bol sans.. ??‍♂️

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Gelişmiş seçenekler ve sonraki menüde Başlangıç onarma deyin. İşlem başarılı olursa ne ala olmaz ise o zaman sistemi 3 defa arka arkaya Windows ekranı gelmeden hemen önce resetleme tuşu ile yeniden başlatın bu mavi ekrana yeniden geleceksiniz. Bu sefer Gelişmiş seçenekler ve sonraki menüde Komut İstemi seçeneğine tıklayın ve açılan siyah pencerede aşağıdaki işlemleri uygulayın.

Komut İstemi ekranına DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth komutunu girin ve ENTER tuşuna basıp işlemin tamamlanmasını bekleyin. Sonra aynı pencereye DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth komutunu girin ve ENTER tuşuna basın tekrar ve işlemin tamamlanmasını bekleyin. Sonra yine aynı pencereye DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutunu girin ENTER tuşuna basın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin ve son olarak aynı pencereye SFC /scannow komutunu girip ENTER tuşuna basıp son olarak işlemin tamamlanmasını bekleyin ve tamamlanınca pencereyi kapatabilirsiniz. Sistemi yeniden başlatıp sorunu kontrol edin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri