Windows Lisans Nasıl Yenilerım

samed_babur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Windows 11 home kullanıyorum.Bu güne kadar hic windows yenilemedim herhangi bir bilgim yok biraz baktım fiyat olarak 4.000tl ye de var 50tl ye de aradaki fark ne siz ne önerirsiniz ?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
yani orjinal almanıza gerek yok :) hatta satın almanızıda gerek yok youtube da videoları var aktıfleştirmenin 2dk sürüyor

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
yani orjinal almanıza gerek yok :) hatta satın almanızıda gerek yok youtube da videoları var aktıfleştirmenin 2dk sürüyor
Hocam sağlamlisans ya da jetlisans'dan windows 11 home oem key alın en mantıklı olan yöntem bu. Orjinale o kadar para vermenize gerek yok oem keyle de windows orj. sürüme sahip oluyorsun. Youtube'daki cmd açarak orjinal yapılan videolar hiçbir şekilde güvenilir değil.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Hocam sağlamlisans ya da jetlisans'dan windows 11 home oem key alın en mantıklı olan yöntem bu. Orjinale o kadar para vermenize gerek yok oem keyle de windows orj. sürüme sahip oluyorsun. Youtube'daki cmd açarak orjinal yapılan videolar hiçbir şekilde güvenilir değil.
güvenilirden kastın ne mesela. kaaac sene oldu öyle kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım

hakan29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam o işlem pek güvenli olmayabilir KMS serverlarina bağlanarak etkinlestiriyorlar.Bence 50-100 TL ye bı key alıp öyle etkinlestirsin arkadaş.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Hocam o işlem pek güvenli olmayabilir KMS serverlarina bağlanarak etkinlestiriyorlar.Bence 50-100 TL ye bı key alıp öyle etkinlestirsin arkadaş.
ucuza alıp etkınleştırmesı daha mantıklı tabi diğer yöntemı de yapan çok var sorunsuz.

hakan29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ucuza alıp etkınleştırmesı daha mantıklı tabi diğer yöntemı de yapan çok var sorunsuz.
Şöyle belirteyim bu yöntemle bilgisayar doğrudan windowsla iletişim kurmuyor KMS serverları aracılığıyla iletişim kurduğu için bı güncelleme geldi örnek bu server aracılığıyla alıyor güncellemeyi bu noktada direkt olarak windowsla bağlantı kurulmadigi için casus yazılım alma ihtimali olabiliyor

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Hocam sorunsuz zannediyorsunuz fakat arka planda nelerin döndüğüne hakim olamıyorsunuz o işlemi yaptıktan sonra. Hiçbir şekilde güvenilir bir yanı yok kesinlikle tavsiye etmem 100 liraya key almak en güvenilir yol.

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
2017 veya 2018 den beri internette dolaşan ucuz lisansları kullanıyorum, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

1696752014803.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri