Windows 11 home kullanıyorum.Bu güne kadar hic windows yenilemedim herhangi bir bilgim yok biraz baktım fiyat olarak 4.000tl ye de var 50tl ye de aradaki fark ne siz ne önerirsiniz ?
Hocam sağlamlisans ya da jetlisans'dan windows 11 home oem key alın en mantıklı olan yöntem bu. Orjinale o kadar para vermenize gerek yok oem keyle de windows orj. sürüme sahip oluyorsun. Youtube'daki cmd açarak orjinal yapılan videolar hiçbir şekilde güvenilir değil.yani orjinal almanıza gerek yokhatta satın almanızıda gerek yok youtube da videoları var aktıfleştirmenin 2dk sürüyor
güvenilirden kastın ne mesela. kaaac sene oldu öyle kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadımHocam sağlamlisans ya da jetlisans'dan windows 11 home oem key alın en mantıklı olan yöntem bu. Orjinale o kadar para vermenize gerek yok oem keyle de windows orj. sürüme sahip oluyorsun. Youtube'daki cmd açarak orjinal yapılan videolar hiçbir şekilde güvenilir değil.
yani orjinal almanıza gerek yokhatta satın almanızıda gerek yok youtube da videoları var aktıfleştirmenin 2dk sürüyor
ucuza alıp etkınleştırmesı daha mantıklı tabi diğer yöntemı de yapan çok var sorunsuz.Hocam o işlem pek güvenli olmayabilir KMS serverlarina bağlanarak etkinlestiriyorlar.Bence 50-100 TL ye bı key alıp öyle etkinlestirsin arkadaş.
Şöyle belirteyim bu yöntemle bilgisayar doğrudan windowsla iletişim kurmuyor KMS serverları aracılığıyla iletişim kurduğu için bı güncelleme geldi örnek bu server aracılığıyla alıyor güncellemeyi bu noktada direkt olarak windowsla bağlantı kurulmadigi için casus yazılım alma ihtimali olabiliyorucuza alıp etkınleştırmesı daha mantıklı tabi diğer yöntemı de yapan çok var sorunsuz.
Hocam sorunsuz zannediyorsunuz fakat arka planda nelerin döndüğüne hakim olamıyorsunuz o işlemi yaptıktan sonra. Hiçbir şekilde güvenilir bir yanı yok kesinlikle tavsiye etmem 100 liraya key almak en güvenilir yol.ucuza alıp etkınleştırmesı daha mantıklı tabi diğer yöntemı de yapan çok var sorunsuz.