Monitörede kasayada hdmi kablosunu takıyorum ama no signal yazıyor başka birşey mi yapmak gerekli
@Syqex @ckribrahim @mutlu
@Syqex @ckribrahim @mutlu
Bios nasıl açarız biosa girip xmp 2yi falan seçmem gerekmiyormu bios güncellemesi falanNedense etiket bildirimi gelmedi.
Bios için sorun nedir ?
Bilgisayarı kapatıp açarken f2ye mi bascamAnakart nedir ? Bilgisayar açılırken F2 yada del tuşlarına falan basıyorsunuz Bios ekranı geliyor. Sürüm de orada gözükür ona göre güncelleme gerekli mi değil mi söyleriz.
Evet açılırken basmanız gerekiyor. Del tuşu da olabilir.Bilgisayarı kapatıp açarken f2ye mi bascam
Evet açılırken basmanız gerekiyor. Del tuşu da olabilir.
İkisine de basılabilir , fark etmiyor.Anakart bu f2 mi dele mi basayım![]()
ASUS TUF B450M-PRO GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 mATX Anakart
TUF Gaming anakartlar tüm savaş alanlarında hayatta kalmanız ve başarıya ulaşmanız için üretildi. The Ultimate Force (TUF) askeri ruhuna sahip olan ve düşmanlarınıza korku salmak için tasarlanan TUF…www.gaming.gen.tr
Biosa girmeme gerek varmı driver nerden yüklemeliyim asus tuf rtx 3070 tiİkisine de basılabilir , fark etmiyor.
Nvidia nın sitesinden Geforce Experience yüklerseniz hazır sürücüyü direk öneriyor. Anakart güncellemesi sanmıştım ben.Biosa girmeme gerek varmı driver nerden yüklemeliyim asus tuf rtx 3070 ti
Wifiyi bağlanmaya gerek varmı wifiye bağlanmaya çalışıyorum ama hiçbir wifi gözükmüyor wireless mi almam gerekiyorİkisine de basılabilir , fark etmiyor.
Bios update Gerek varmıNvidia nın sitesinden Geforce Experience yüklerseniz hazır sürücüyü direk öneriyor. Anakart güncellemesi sanmıştım ben.
Yoksa gaming gen halletmiş midirBios update Gerek varmı
Modemi odaya kursam olurmu yani ethernet le bağlansamO anakartta Wifi desteği yok. Adaptör falan alabilirsiniz. Bios update de genelde son sürüm olması daha sağlıklı oluyor ama yapmadan da kullanılabilir.
Ethernet ile bağlanabilirsiniz.Modemi odaya kursam olurmu yani ethernet le bağlansam
Birde xpg ram aldım samsung çiplimi diye nerden bakarımEthernet ile bağlanabilirsiniz.