- Konu Sahibi
Up
Wireless öneriniz varmı pekiÇipleri öğrenmek için Thaiphoon Burner uygulamasını bilirsin. USB Adaptör alırsan taktığın gibi çalışır diye düşünüyorum belki sürücü güncellemesi ister ama o ürünler hakkında bilgim yok.
Dediğim gibi pek bilgim yok.Wireless öneriniz varmı peki
Hocalarım kaliteli wireless öneriniz varmı bu anakarta uyumlu birde wireless için kurulum falan gerekli mi wireless nası birşey
Hocam arkadaşımın evinde dağıtıcı gibi birşey olduğu için duvarları falan delmek gerek udta daha çok para ister usb gibi olanlar nası sadeve usbyi takınca yetiyormu nası yapıyoruz öneriniz varmı usbler için birde anlatırmısınız usbleriWifi kart almaya gerek yok, usb olanlardan tercih edebilirsiniz. 100-150₺ civarı.
Ethernet ile bağlama imkanınız varsa en mantıklı seçenektir.
Dostum Asus geri ödeme kampanyasından alınan asus dual AC58 ler var 2.el bul bitane al gitsin.@ckribrahim @mutlu hocamı bekleyeyim
Şu an bunu kullanıyorum, çok memnunum ama bu parayı vermeye gerek var mı emin değilim.Dostum Asus geri ödeme kampanyasından alınan asus dual AC58 ler var 2.el bul bitane al gitsin.
Şu an bunu kullanıyorum, çok memnunum ama bu parayı vermeye gerek var mı emin değilim.
Asusun usb olanları daha uygun.
Ama modemle mesafe çoksa, AC58 daha doğru bir tercihtir.
İkinci el değilde sıfırı 100 150tllik olanlar varmı intten sipariş ediyim direk geldin 300tllik falanda olabilirde usbnin mantığını pek anlayamadım internet hızı çok düşer miDostum Asus geri ödeme kampanyasından alınan asus dual AC58 ler var 2.el bul bitane al gitsin.
Diğerleri hakkında bilgim yok. Kullanmadım daha önce.İkinci el değilde sıfırı 100 150tllik olanlar varmı intten sipariş ediyim direk geldin 300tllik falanda olabilirde usbnin mantığını pek anlayamadım internet hızı çok düşer mi
Arkadaşımın evinde modem yok dağıtıcı gibi birşey var aoc58 çalışır mıDiğerleri hakkında bilgim yok. Kullanmadım daha önce.
Arkadaşımın evinde modem yok dağıtıcı gibi birşey var aoc58 çalışır mı
Kasaya taksak yeter dimi![]()
Asus USB-N10 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus USB-N10 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus USB-N10 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 259,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet, sonrasında driverı varsa onu kurmanız gerekecekKasaya taksak yeter dimi
Driverını nerden bulurumEvet, sonrasında driverı varsa onu kurmanız gerekecek
Üreticinin sitesinde olur. Bulamazsanız, ürünü aldığınız zaman ürün kodu ile forumda paylaşın, burada yardımcı oluruz.Driverını nerden bulurum