Wirelles Öneri

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
aklımda corsair 7.1 elite var sizin de öneriniz var mı uzun saatler taktığım zaman baş ağırıtmayacak. bütçe 2k civarı ( birazdan sipariş vericem )

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
dip ses harici şikayet görmedim onunda ne kadar fazla olduğu hakkında bilgim yok halen aktif olarak kullanılan kulaklık 500tl bütçe çıkarsa bunu al derim ömürlük

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
dip ses harici şikayet görmedim onunda ne kadar fazla olduğu hakkında bilgim yok halen aktif olarak kullanılan kulaklık 500tl bütçe çıkarsa bunu al derim ömürlük
Hocam bende almayı düşünüyordum ama 7 ay önce alan bir arkadaşım var 16 saat gitmesi gereken dolu batarya 3-4 saat sonra boşalıyormuş artık kablolu bir şekilde kullanıyor kendisi. Bende kablolusunu tercih edicem gibi duruyor.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Hocam bende almayı düşünüyordum ama 7 ay önce alan bir arkadaşım var 16 saat gitmesi gereken dolu batarya 3-4 saat sonra boşalıyormuş artık kablolu bir şekilde kullanıyor kendisi. Bende kablolusunu tercih edicem gibi duruyor.
ilk defa duydum bunu extra bir arıza olabilir bence çünkü hiç normal değil pil ömrü bitmiş desem 7 ay önce almış bataryaların biri arızalanmış olabilir en sağlıklısı servis

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
ilk defa duydum bunu extra bir arıza olabilir bence çünkü hiç normal değil pil ömrü bitmiş desem 7 ay önce almış bataryaların biri arızalanmış olabilir en sağlıklısı servis
Kullanıcı kaynaklı diye geri göndermişler kullanıcı kaynaklı olmamasına rağmen :D

KS

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Hyperx düşünmüyorum şuan zaten hyperx kullanıyorum farklı modele geçmek istiyorum

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Hyperx düşünmüyorum şuan zaten hyperx kullanıyorum farklı modele geçmek istiyorum
Hocam eğer Corsair Void Elite alırsanız alıp test ettikten sonra değerlendirme yazmayı unutmayın lütfen bende o kulaklığı almayı düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri