X470 için PSU

dhassassin92

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar MSI X470 Gaming M7 AC'yi sipariş verdim. X470 anakartlarda pin sayısına dikkat edilmesi gerektiği söyleniyordu. Sanırım bu benim anakart için de geçerli. Bu anakartı çok ucuza yakaladım. Thermaltake 700W 80+ almayı düşünüyordum ancak uyumsuz. Anakartı indirimde bulduğum için direk alınca PSU bütçem azaldı. Türkiye'de EVGA PSU'su satan birisi ile Evga 650W GQ üzerine konuştum ve geri döneceğimi söyledim. EVGA'ya yönelmem gerek ancak arıza durumunda geri göndermesi sıkıntı. Ne yapmalıyım? Yardım edin lütfen. Şimdiden teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

dhassassin92

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Nasıl fotoğraf atıyoruz? Daha sipariş aşamasında. Firma çarşambaya kadar kargolayacağını söyledi.

GÜNCELLEME: MSI ile görüştüm. Overclock yapılmayacaksa 1 güç girişi yeterli olacaktır dedi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben o kadarını bilemem ama koydularsa nasıl tek giriş ile çalışıyormuş anlamadım açıkçası. Yinede siz bilirsiniz. Fotoğrafı hızlıresim sitesine yükleyeceksin linki burada paylaşacaksın ancak gerek yok anakart adı ile aratarak MSI sitesinde çift 4 pin CPU bağlantısı görünüyor zaten.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama ,X470 Anakartların çoğunda olan 2. nci cpu beslemesi,çok uç noktalarda overclock yapanlar için gerekli.Yani çoğumuzun elindeki powerlerde olan ve 4+4( 8 pin) şeklindeki EPS girişleri, kullanılabilir seviyede.

Aşağıda ,2adet 8 pin girişli anakartın görüntüsü.
a1f12f39b7.png

Bir EPS girişinin, 232 watt besleyebildiğini düşünürsek,bu değer ,normal kullanıcılar için gayet yeterli bir değer oluyor.Ancak yine de içi rahat etmeyecekler için, powerin molex bağlantılarına takılarak,2.nci beslemelerde kullanılabilecek şu kabloda mevcut.

https://www.nanokatalog.com/urun/de...MI5uvZnsmu3AIVV80bCh2M7QnjEAQYASABEgK59vD_BwE

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri