Xbox gamepad orijinal mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arshavin45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Beyaz olan modeli önermem satıcısı kötü. Diğer ürün olur ki orijinal ürün kendisi. Sadece TR den değil yurtdışından gelecek bilginiz olsun. NOT olarak düşülmüş zaten.

KS

arshavin45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Beyaz olan modeli önermem satıcısı kötü. Diğer ürün olur ki orijinal ürün kendisi. Sadece TR den değil yurtdışından gelecek bilginiz olsun. NOT olarak düşülmüş zaten.

Hocam bu gamepadin 550 tl düşmüştü tekrar düşünce alacağım sanırım bu orijinal mi ve alınır mı sizce ? [font=BlinkMacSystemFont, -apple-system, "Segoe UI", Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif] satıcısı yurtdışından getiriyor çünkü[/font]
https://www.amazon.com.tr/Microsoft...XPGEW6D5G84S&refRID=TSXF7QAPXPGEW6D5G84S&th=1

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu üründe Yurtdışından gönderiliyor. Ürün orijinal ama aşağıdaki yorumlarda şarjlı orijinal piline ekstra ücret ödemeniz gerektiği belirtilmiş. O sorun değil gerçi alırsınız Duracell bir şarjlı pil.

KS

arshavin45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu üründe Yurtdışından gönderiliyor. Ürün orijinal ama aşağıdaki yorumlarda şarjlı orijinal piline ekstra ücret ödemeniz gerektiği belirtilmiş. O sorun değil gerçi alırsınız Duracell bir şarjlı pil.

hocam sizin tavsiyeniz nedir benim 550 tl bütçem var ne almalıyım size danışmak istedim

KS

arshavin45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Amazon adresinden alın ürünü. En azından sağlam bir muhatabınız olur.

Teşekkür ederim hocam son olarak satıcı shop4world bilindik bir satıcı mı bilginiz var mıdır ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Amazon aracı olduğu sürece sorun yok dert etmeyin satıcıyı. Sorun çıkarsa Amazon müşteri hizmetlerine bildirirsiniz gerisini onlar halleder.

Bu arada diğer konunuzu sildim aktif konunuz varken benzer ikinci bir konu açmak forum kuralları gereği yasaktır.

https://www.itopya.com/trust-gxt-590-bosi-kablosuz-gamepad/ bu kolu sormuşsunuz. Genel olarak fena değil ama önermem. Yerine Trust GXT 1230 Muta - 349 TL bu ürün alınabilir. Siz sormadan şimdiden söyleyeyim X-Box kolu bu üründen daha başarılı.

KS

arshavin45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Amazon aracı olduğu sürece sorun yok dert etmeyin satıcıyı. Sorun çıkarsa Amazon müşteri hizmetlerine bildirirsiniz gerisini onlar halleder.

Bu arada diğer konunuzu sildim aktif konunuz varken benzer ikinci bir konu açmak forum kuralları gereği yasaktır.

https://www.itopya.com/trust-gxt-590-bosi-kablosuz-gamepad/ bu kolu sormuşsunuz. Genel olarak fena değil ama önermem. Yerine Trust GXT 1230 Muta - 349 TL bu ürün alınabilir. Siz sormadan şimdiden söyleyeyim X-Box kolu bu üründen daha başarılı.

Hocam teşekkür ederim son olarak monster pusat pro driver ile sorunu çözmüşler şuan kuponum ile 230 tl gelecek şunu sormak istiyorum kontrol ve konfor açısından trust gxt 1230 mı daha iyi yoksa monster gamepad sonra konuyu kitleyebilirisiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorun kesin çözüldüyse alabilirsiniz sorun yok. Ama ben olsam Trust 1230 ürünü alırdım. Sebebi tasarımı vs. daha çok hoş duruyor. Ele daha iyi oturur gibi ama karar sizin bir şey diyemem.

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri