Çok oyun var diye bu konuyu açıyorum. Oynayıp hoşunuza giden oyunları paylaşırsanız sevinirim. Futbol yada araba tarzında oyunlar daha çok ilgimi çekiyor.
Herkes biliyor ama söyleyeyimÇok oyun var diye bu konuyu açıyorum. Oynayıp hoşunuza giden oyunları paylaşırsanız sevinirim. Futbol yada araba tarzında oyunlar daha çok ilgimi çekiyor.
Herkes biliyor ben bilmiyorum. Teşekkürler. FH4 var zaten FH5 yüklerim büyük ihtimalle. Fifa var diye hatırlıyordum ama emin değildim.Herkes biliyor ama söyleyeyim
Fifa 20 21 22 23
Football manager 23
Forza horizon 4 5
Skyrim
Battlefield
Farming simulator
Cooking simulator
Sizin sistem kaldırır mı FH5 ve 4üÇok oyun var diye bu konuyu açıyorum. Oynayıp hoşunuza giden oyunları paylaşırsanız sevinirim. Futbol yada araba tarzında oyunlar daha çok ilgimi çekiyor.
Niye kaldırmasın ? Ekran kartı yok diye küçümsememek lazım. FH4 düşük-orta arası , FH5 ise düşük de oynatır.Sizin sistem kaldırır mı FH5 ve 4ü?
3200gnin vereceği sonuçları bilmiyordumNiye kaldırmasın ? Ekran kartı yok diye küçümsememek lazım. FH4 düşük-orta arası , FH5 ise düşük de oynatır.
Oyun oynatmasaydı almazdım.3200gnin vereceği sonuçları bilmiyordum![]()
Ya tabi oyun oynatıyordur da ben FH5 i en düşük ayarlarda droplu droplu 45 fps oynarsınız diye düşünüyordum i.Oyun oynatmasaydı almazdım.
Benim için 30-35 FPS yeterli.Ya tabi oyun oynatıyordur da ben FH5 i en düşük ayarlarda droplu droplu 45 fps oynarsınız diye düşünüyordum i.
Apuları küçümsememek gerek belki AMD'nin yeni çıkaracağı apular ya da 1-2 nesil sonrakiler GTX 1050-1060 gücünde bile olur.
Guardians of the galaxyi önerecektim ben de.Seçtiğiniz güzel oyunlar bence zaten.Benim için 30-35 FPS yeterli.
Şimdilik bunları seçtim başka güzel oyun var mı bilmiyorum. Çok oyun var , bak bak bitmez.
Ekli dosyayı görüntüle 9584
Açar mı bilmiyorum gözüme güzel gelenleri seçtim.
No mans sky da çok güzel oyundur hocam haberiniz olsunBenim için 30-35 FPS yeterli.
Şimdilik bunları seçtim başka güzel oyun var mı bilmiyorum. Çok oyun var , bak bak bitmez.
Ekli dosyayı görüntüle 9584
Açar mı bilmiyorum gözüme güzel gelenleri seçtim.
Hocam siz ne kadara aldınız sistemi merak ettimde bir neden apu tercih ettinizOyun oynatmasaydı almazdım.
Ori diye bir oyun var devamını unuttumNo mans sky da çok güzel oyundur hocam haberiniz olsun
4500TL falan tuttu. 1 sene sonra üniversite var kasaya yatırım yapmak saçma olurdu ama bende oyun oynamak istiyordum bunu aldım.Hocam siz ne kadara aldınız sistemi merak ettimde bir neden apu tercih ettiniz
Allah hayırlı kılsın hocam inşallah hayırlısı ile bir üniversite kazanırsınız4500TL falan tuttu. 1 sene sonra üniversite var kasaya yatırım yapmak saçma olurdu ama bende oyun oynamak istiyordum bunu aldım.