özel mesaj var mı burda konu çok dağıldıSistem bileşenlerinizi tam liste yazar mısınız.
özel mesaj var mı burda konu çok dağıldıSistem bileşenlerinizi tam liste yazar mısınız.
Yazabilirsiniz özelden.özel mesaj var mı burda konu çok dağıldı
yazdım hocamYazabilirsiniz özelden.
Doğrudur bende pek ihtimal vermiyorum. Ama üniversite ve sağlık konusunda yayınlar yapıyorum. Nvidia daha çok işime yarar mı diye düşünüyorum. 17.800₺ almıştım kartı şuan 22.000₺ almak isteyen var. Kartın performansı gözümü boyuyor. Bilemiyorum.O kadar sorunlu bir seri değil 6000 ailesi. İşte böyle tek tük bazılarına denk geliyor.
Yani ben her zaman NVIDIA seçimi yaparım ama performans olarak arada ciddi fark varsa AMD alır geçerim orasında markanın hakkını yiyemem çok iyi F/P konusunda. Yayın odaklı NVIDIA kartının birçok avantajı var yazılım olarak ama kullanır mısınız orası ayrı konu.Doğrudur bende pek ihtimal vermiyorum. Ama üniversite ve sağlık konusunda yayınlar yapıyorum. Nvidia daha çok işime yarar mı diye düşünüyorum. 17.800₺ almıştım kartı şuan 22.000₺ almak isteyen var. Kartın performansı gözümü boyuyor. Bilemiyorum.
Twitch ve bazı yayın programlarında uygulama üzerinden anlatım yapıyorum. Ara ara ekran kartına yük biniyor. Önceki ekran kartım 3060ti işimi gayet görüyordu. Ama son düzlükte hem 2k monitöre geçişim hemde ekran kartına yük bindiren oyunlara ilgi duyuşumdan ötürü kart yükseltmek istedim. Bayağı yükseltmiş oldum. Sanırım en kaliteli 6900xt modeli sayılacak kartı aldım. Ama İçimizdeki Nvidia aşkı sönmüyorYani ben her zaman NVIDIA seçimi yaparım ama performans olarak arada ciddi fark varsa AMD alır geçerim orasında markanın hakkını yiyemem çok iyi F/P konusunda. Yayın odaklı NVIDIA kartının birçok avantajı var yazılım olarak ama kullanır mısınız orası ayrı konu.
Evet kart size ulaştıktan sonra iade hakkınızın süresi başlar.Ben kartı söktüm, yarın ya da pazartesi değişim için kargoya vereceğim. Gönderecekleri kart elime ulaştıktan sonra bu 14 günlük iade şeyi yeniden mi başlıyor bilginiz var mı? Bir daha sorunlu kart gelirse iade edeceğim çünkü.