XFX RX 5600XT 14 Gbps versiyonu VBIOS nereden bulunur?

MuhammedShn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar arkadaşlar.
İnce hesap üzerinden XFX AMD Radeon RX 5600XT thıcc III Ultra 6 GB 14 Gbps versiyonu satın aldım. VBIOS güncellemesi yaparken yanlışlıkla 12 Gbps versiyonu kurdum. Güncel BIOS versiyonu ise TechPowerUp ve XFX'in kendi sitesinde yok. Nereden bulabilirim acaba ya da elinde bu karttan bulunan varsa yedek alıp atabilir mi acaba?
Şimdiden teşekkürler.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bios için geridönüş yapılanmamakta.Bios güncellemelerini ise sitede driver and bios kısmından bulabilirsiniz.

KS

MuhammedShn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Bios için geridönüş yapılanmamakta.Bios güncellemelerini ise sitede driver and bios kısmından bulabilirsiniz.

Sitesine baktım da oraya eklememişler bende arkadaşıma sordum başkasında o karttan varsa yedek alınabiliyormuş galiba o yüzden bi foruma sormak istedim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekran kartı BIOS sürümlerini ekran kartı sitelerinde bulamazsınız. OEM paylaşılırlar ve TechPowerUp sitesi en güvenilir yerdir bu konuda. BIOS 'u yanlış kurduğunuz için bir hata veya performans kaybı yaşadınız mı? Bir ihtimal 1 BIOS paylaşılmış olabilir 2 model için.

KS

MuhammedShn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ekran kartı BIOS sürümlerini ekran kartı sitelerinde bulamazsınız. OEM paylaşılırlar ve TechPowerUp sitesi en güvenilir yerdir bu konuda. BIOS 'u yanlış kurduğunuz için bir hata veya performans kaybı yaşadınız mı? Bir ihtimal 1 BIOS paylaşılmış olabilir 2 model için.

GTA V de deneme yapayım dedim ekran siyah siyah siyah hızlıca gidip geldi oyunu kapatınca geçti

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Büyük ihtimalle sorun bellek odaklı yaşadanızın sorun kart belleğinde bir sorun varsa olur. BIOS sorun yaratmış karta. BIOS 'u geriye döndürebileceğinizi pek sanmıyorum. Bence ürünü bu servise verin ama kullanıcı hatası olarak tanımlanabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri