XFX RX 570 Performans Düşüşü

meddmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

Bilgisayarıma format attıktan sonra FPS düştü. Denediğim oyun PUBG. Format nedenim Logitech G Hub yüklenmedi.

Sistem özelliklerim;

• GPU: XFX RX 570 OC 4GB
• CPU: AMD Ryzen 5 3500X
• RAM: 2x8 16GB 3200MHz CL16
• Anakart: Gigabyte B350MH

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Selamlar,

Format sonrası RAM MHz hızlarınız, Driver sürümünüz güncel miydi? CPU-z üzerinden RAM bölümüne gelerek bir ekran görüntüsü paylaşır mısın? Ayrıca Radeon Software uygulamasını açarak sağdaki çark işaretine tıklayıp ayarlarını da gösterir misin?

Dip Not: Denetim Masası - Sistem ve Güvenlik - Güç Seçenekleri bölümünü bularak sistemi "Yüksek Performans" yapar mısın?

guc-secenekleri.png

KS

meddmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

Format sonrası RAM MHz hızlarınız, Driver sürümünüz güncel miydi? CPU-z üzerinden RAM bölümüne gelerek bir ekran görüntüsü paylaşır mısın? Ayrıca Radeon Software uygulamasını açarak sağdaki çark işaretine tıklayıp ayarlarını da gösterir misin?

Dip Not: Denetim Masası - Sistem ve Güvenlik - Güç Seçenekleri bölümünü bularak sistemi "Yüksek Performans" yapar mısın?

Ekli dosyayı görüntüle 794
driverları windows dan güncelledim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Selamlar,

Bilgisayarıma format attıktan sonra FPS düştü. Denediğim oyun PUBG. Format nedenim Logitech G Hub yüklenmedi.

Sistem özelliklerim;

• GPU: XFX RX 570 OC 4GB
• CPU: AMD Ryzen 5 3500X
• RAM: 2x8 16GB 3200MHz CL16
• Anakart: Gigabyte B350MH
Anakart çipset sürücünüzü kurdunuz mu?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Tüm ayarlarda problem yok görünüyor. FPS tam olarak nereden nereye düştü? Farklı bir oyunda daha deneyerek sonuçları yazar mısın? RX 570 ekran kartı performansları ile karşılaştıralım. PUBG'de mesela hangi ayarda kaç FSP alıyorsunuz?

KS

meddmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tüm ayarlarda problem yok görünüyor. FPS tam olarak nereden nereye düştü? Farklı bir oyunda daha deneyerek sonuçları yazar mısın? RX 570 ekran kartı performansları ile karşılaştıralım. PUBG'de mesela hangi ayarda kaç FSP alıyorsunuz?
çok düşük ayarlarda 70 -80 arası alıyorum format öncesi 90 - 100 arası gidiyordu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri