Hocam aldığımda pişman olur muyum uzun zaman beni götürür mü ??Minimum kalitesi iyi 500W bir ürün işinizi görür. Önerim 650W olur ama.
Öneri isterseniz bu ürün XPG PYLON 750W 80+ BRONZ - 799 TL piyasadaki en uygun fiyata alabileceğiniz en kaliteli ürünlerin başında geliyor şuan.
Ölene kadar götürür bro, hem uprage yaparsan da degistirmezsin miss gibi psuHocam aldığımda pişman olur muyum uzun zaman beni götürür mü ??
Kötü bir ürün neden önereyim ki? Bu ara bu sorular bende mi bir tuhaflık var bilmiyorum ama tuhaf gelmeye başladı bana.Hocam aldığımda pişman olur muyum uzun zaman beni götürür mü ??
Yazınızı görünce denedim sorun yok. Tarayıcıda Cache temizlemeyi deneyin. Olmadı farklı tarayıcıyla deneyin.[KONU DIŞI]
@ugur.gozaydin hocam konu açıcam ama hata alıyorum bir sorun mu var acaba?Ekli dosyayı görüntüle 2830
Bende de arada öyle oluyor. Ama sayfayı yenileyince düzeliyor.[KONU DIŞI]
@ugur.gozaydin hocam konu açıcam ama hata alıyorum bir sorun mu var acaba?Ekli dosyayı görüntüle 2830
Yazınızı görünce denedim sorun yok. Tarayıcıda Cache temizlemeyi deneyin. Olmadı farklı tarayıcıyla deneyin.
Sorun konuya eklenen emojilermiş, onları kaldırınca düzeldi. İlginiz için teşekkürlerBende de arada öyle oluyor. Ama sayfayı yenileyince düzeliyor.