Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 11 Lite ürünü AMOLED 10 bit ekran ve . POCO X3 ürünü ekran olarak 8 bit IPS kullanıyor
POCO X3 teoride 910 mAh batarya olarak daha üstün ama IPS panel kullandığından Mi 11 Lite ürün ile aynı derecede batarya ömrüne sahip olacağını söyleyebilirim yani teorik olarak 910 mAh batarya artısı var gibi duruyor ama aslında yok.
2 üründe hızlı ekran panellerine sahip. Mi 11 Lite 90Hz, POCO 3X 120Hz ama minimum 90Hz ekran zaten en ideal şey bu aradaki fan şahsi fikrimce bir seçim kriteri değil.
Mi 11 Lite Android 11 ile öne geliyor iken POCO X3 Android 10Q sürümünde. Güncelleme alacaktır büyük ihtimalle ama ne zaman olur bilmem ki 1 yıl eski bir cihaz olduğundan olduğundan teoride Mi 11 Lite üründen son güncellemede 1 yıl eski sürümde kalacağını söyleyebilirim.
POCO X3 ürününde FM Radyo var Mi 11 Lite üründe yok. Bilmiyorum bu sizin için bir kriter mi ama özellik sonuçta var.
POCO X3 ürünü suya ve toza dayanaklı IPX5 sertifikasına sahip. Mi 11 Lite üründe bu yok.
POCO X3 ürünü Alüminyum bir dış kasaya sahipken Mi 11 Lite ürünü Plastik bir dış kasaya sahip. Buda düşmelerde Mi 11 Lite ürününü biraz daha zayıf yapıyor.
Genel olarak farklar bunlar. Kararı siz verin. Ben sanırım POCO X3 alırdım.