Xiaomi redmi note 6 pro şebeke sorunu

Fırat Yksl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar telefonumu 2019 temmuz ayında aldım.Modeli redmi note 6 pro.Trendyoldan aldım. Şubat 2020 de yani ayın başında yasaluyarı mesajı geldi imei kayıtlı değil diye. Telefonda 2 tane imei var birincisi kayıtlı fakat 2. imei kayıtlı değil.Bugün gece saat 1 de birden bire şebeke gitti nedenini anlayamadım. Telefonu kapatıp açtım fakat değişen birşey olmadı.Yardımcı olurmusunuz??

furkan.34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ithalatçı garantili ise garanti vereni ara söyle durumu resmi dis. garantiliyse kvk genpa ya anlat durumu yardımcı olurlar ama tahminimce ithalatçı garantili olduğu için ikinci sim i kayıt etmemişlerdir büyük ihtimal dostum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
IMEI kaydı yasal olarak alıtmamış ürün muhtemelen ithalatçı yani yabancı ürün ve buraya getirilip bu ülkede IMEI atılmış ama sanırım kötü bir işlem yapılmış. Benzer bir ürün anneme aldığımız SAMSUNG cihazada geldi ve cihaz kapandı 1 ay boyunca satıcıya gir gel mahkeme vs. ile tehdit et filan sonunda türkiye şartlarında telefon firması tarafından yasal olarak IMEI alınmış bir cihaz ile değişim sağladık.

Eğer aldığınız üründe ithalatçı garantili yazmıyorsa size tavsiyem zorlayın tüketici mahkemesi vs. zorlayın ama eğer ithalatçı garantili vs. ise bildiğim bunda pek yasal hakkınız yok ama yine firmayı biraz zorlayın çözmezlerse duruma dediğim gibi tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz ama ithalatçı garantili üründe sonuç sizin tarafınıza mı çözülür bilemem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri