Xigmatek PSU Nasıldır?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Platinum sertifikası falan var belki kullanılabilir ama üst seviyelerde bence diğer markalara bakmak daha mantıklı. Sisteminiz ne bilmiyorum ama FSP markasının güç kaynakları bakılabilir.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
1665859188457.png

Setifikasını bulamadım.

Bu firma iyi ama kafada soru işaretleri çok olan bir firma aynı zamanda.

Ben üst seviye sistemde daha bilindik markalara yönelirdim.
Bu bütçede, FSP'nin bu ürünün tercih ederdim:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
1350W XFP serisi için aşağıdaki korumalara sahip bir ürün. 1200W'lık modelde de aynı sertifikalar kullanılıyordur. Çünkü aynı serinin ürünleri. Fiyatı uygunsa tercih edilir, rakiplerine göre uygun değilse başka ürün önerilir.
Screenshot_11.png

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
1350W XFP serisi için aşağıdaki korumalara sahip bir ürün. 1200W'lık modelde de aynı sertifikalar kullanılıyordur. Çünkü aynı serinin ürünleri. Fiyatı uygunsa tercih edilir, rakiplerine göre uygun değilse başka ürün önerilir.
Ekli dosyayı görüntüle 9382
Evet Xfp serisi için güzel diyolardı o bütçede aynı özelliklerde daha iyi modeller yoksa şu listede Tier A düşük öncelikli olarak alınabilir denmiş link >> Xigmatek | Hera Gold - XFP

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Öncelikle hangi sistemde kullanıcaksınız biraz üst seviye bir psu bakıyorsunuz boşa para harcamayın yanlışlıkla

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Hocam en son sistemi 2018 sonlarına dogru topladım ve Fsp markasını hiç duymadım gerçekten güvenilir mi?
FSP güvenilir iyi bir markadır araştırabilirsiniz bana kalırsa Plat bir 1000w yeterli olcaktır bu kadar yükselmenize gerek yok diye düşünüyorum

Eframes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Xigmatek gayet kaliteli ürünler piyasaya sunan bir firma f/p diyebiliriz ben sistemimde Xigmatek Hero Gold 850+ kullanıyorum taş gibi nazar değmesin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri