XPG INVADER Kasa A-RGB Ledleri

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Rainbow adında bir soket. Bu PDF dosyasında 42. sayfada ki soketi göreceksiniz. 3 pinli olanlar ona ve 4 pinli olanlar 41. sayfadaki sokete bağlanacak. Ayrıca kasada RGB kontrolcü varsa o pinler 1 adede düşecektir kontrolcü sayesinde.

KS

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Şimdi bilgisayarcıma yazdım da yazdığını aynen atıyorum, beraber toplamıştık bir kaç saat oldu

"Onları gördüm ama kablo erkek anakart üstündeki de erkek"

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Dönüştürücüleri var o bağlantıların kablo veya kontrolcü olarak. O bağlantıları birleştirip anakarta monte edilecek dişi haline çevirebilirsiniz.

Sanırım kasa ARGB LED 'i ilk başta kontrolcüye bağlı reset tuşu veya LED diye tuş varsa kasada ona bir basın eğer RGB değişirse kablolar kontrolcüye bağlıdır. Değişmez ise ayrıdır ki bu durumda size söyledğim dişiye çeviren kablo yada dönüştürücü olması gerekiyor kasada.

Bakın burada  Eski kasayı yeniye taşıma ( XPG Invader ) buradaki videoda kabloları gösteriyor dişi kabloyu kasada göreceksiniz bağlantıları yapıp anakarta montaj haline çevirmeniz gerekiyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Dönüştürücü kasa içinde kablo şeklinde çıkıyor olması gerekiyor. Kontrolcüye bağlıysa kullanılmıştır o kablo. Kasa önündeki tuşlar vs. onların bağlı olduğu kabloları takip edin bulursunuz kullanılmışsa. Eğer yoksa kasa kutu içeriğine bakın.

KS

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Kutu içeriğinde bir şey kalmamış kullanmışız hepsini, kasaya da şuan görebildiğim kadarıyla bakıyorum, kabloların büyük kısmı arkada orayı da görebildiğim kadar bakıyorum ama göremiyorum o kablodan bilgisayarcıma da tekrar sorarım görmüşmü hatırlıyormu vs. diye, de kurulumu yaparken ben öyle bir kabloyu görmedim hatırladığım kadarıyla. Bu kablonun adı nedir, nereden temin edebiliriz ? incehesap a yazsam ilgilenip yollarlar mıdır sizce ? veya ürünü alabileceğim bi yerden link atabilirseniz çok makbule geçer.

hocam bu arada ayrı bir konu olacak ama e-postama yeni şifre veya şifre sıfırlama bağlantısı gönderebilirmisiniz rica etsem. Bu işlemi şuan gerçekleştiremiyorum sıfırlama bağlantısı / yeni şifre gelmiyor mailime. Facebook ile giriş yapıyorum, o şekilde girincede otomatik profil resmim değişiyor bunu istemiyorum bu yüzden e posta ile giriş yapmak istiyorum ama şifrem ne hatırlamıyorum :')

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri