Hangi forum merak ettim@Bayterek
Hoş geldin kardeşim,
Senin konunu dün gördüm o forum da eğer aynı yerden bahsediyorsak, Kardeşim eğer. Burada yazdıklarını orada yazsan direk güle güle derlerdi sana.![]()
Biliyorsun bunu.
Çok sayıda adını duyduğumuz, Kısa ve öz olarak desem '' En küçük Yazım Hatasında '' Afi olmayan forum sitesi desem anlarsın herhalde.Hangi forum merak ettim
Şey yeşil olan mıÇok sayıda adını duyduğumuz, Kısa ve öz olarak desem '' En küçük Yazım Hatasında '' Afi olmayan forum sitesi desem anlarsın herhalde.
Evet, İsim verme ama vermek istese zaten konuyu açan arkadaş verirdi.Şey yeşil olan mı
Zaten isim vermem, kitlesi berbat bir yer zaten kendileride son zamanda reklam yapıcağız diye saçma sapan videolar çekiyolar.Evet, İsim verme ama vermek istese zaten konuyu açan arkadaş verirdi.
Çoğu kitlesi çoluk çocuk kardeşim, '' Yöneticiler de '' Sorun yok oraya ilk kayıt olduğum da sona nokta koymadım diye 30 dakika yazma ban yemiştim. Yeni olduğum halde mod ekibine yazdım durumu anlattım değişen bir şey olmadı ama bende sövüp saydım ekibe kalıcı ban yemiştim.Zaten isim vermem, kitlesi berbat bir yer zaten kendileride son zamanda reklam yapıcağız diye saçma sapan videolar çekiyolar.
Konuyu buldum, baktım. Hakkını vermiş abilerim zamanında bana xpg summoner klavye felan önermişlerdi
Salla geç. Şunların verdiği bilgiler yüzünden millet saçma sapan ekipmanlar alıyorÇoğu kitlesi çoluk çocuk kardeşim, '' Yöneticiler de '' Sorun yok oraya ilk kayıt olduğum da sona nokta koymadım diye 30 dakika yazma ban yemiştim. Yeni olduğum halde mod ekibine yazdım durumu anlattım değişen bir şey olmadı ama bende sövüp saydım ekibe kalıcı ban yemiştim.![]()
asdasd
Ban yemeyi geçtim dava yerim diye kokrtum yaparmı yapar bu tayfa@Bayterek
Hoş geldin kardeşim,
Senin konunu dün gördüm o forum da eğer aynı yerden bahsediyorsak, Kardeşim eğer. Burada yazdıklarını orada yazsan direk güle güle derlerdi sana.![]()
Biliyorsun bunu.
Yok be davalık bir durumunuz, Olmazdı davalık olsa ben olurdum orada mod ekibine küfür etmiştim.Şeyde cok komik ordaki biriside insan sesinin duyamadığı frekansı nasıl duycaksınız diyor güzel kardeşim bunu kullananlar niye kullanıyo ozaman niye taaaaa en ince sesi alabiliyo kulaklığı yapan adamlar aptal değil tahmin yürütücem düşük hzdeki sesi verebiliyo en düşüğünü ayak sesini alıyosun kulaklık bunun desibel sesini arttırarak duyamadığımız ses frekansını arttırarak duymamızı kolaylaştırıyo güzel mantık yürütttümü yoksa tamamen salladımmı .d
Ban yemeyi geçtim dava yerim diye kokrtum yaparmı yapar bu tayfa![]()
Site ismini vererek konuşmuyoruz ki ama kardo diğer forum konularına görsen, Sen adamlar isim vererek kötülüyor. Bizim konuşmalar hiç bir şey bile.Bu konu bir nevi diğer yerleri kötüleme amaçlıymış gibi anlaşılabilir. Daha fazla devam ettirmemenizi rica ediyorum. Yanlış anlaşılmalar yaşanmasın.
Diğer forumlar konuşursa konuşsun. PC Hocası forum olarak biz konuşmayalım , büyüklük bizde kalsın.Site ismini vererek konuşmuyoruz ki ama kardo diğer forum konularına görsen, Sen adamlar isim vererek kötülüyor. Bizim konuşmalar hiç bir şey bile.
Tamamdır, Dikkat ederiz.Diğer forumlar konuşursa konuşsun. PC Hocası forum olarak biz konuşmayalım , büyüklük bizde kalsın.
bu adamında ayrı bir karızması var yaDiğer forumlar konuşursa konuşsun. PC Hocası forum olarak biz konuşmayalım , büyüklük bizde kalsın.