Bende bir ara izliyordum 1.sezon hadi güzel 2.'de iyi fakat 3.sezon ile beraber kendini tekrarlamaya başladı ve o havasını kaybetti sırf yarıda bırakmak olmasın diye izlemeye devam ettim 9.sezon kadar geldim sonra yeni sezonları çıktı ama devam etmedimThe Walking Dead izledim zaten lakin izlemez olaydım, Bitmek bilemeyen sezon 11 sezon nedir? yaa![]()
Nasıl? Bir dizi dostum o bir arkadaşım " The Originals " Önerdi bana eğer sarmasa bu dizi senin önerdiğin diziye bakacağım.Hocam ben pek dizi izleyen birisi değilim, (açtığınız konu iyi oldu aslında ben de izleyecek birşeyler bulabileceğim) fakat the last of us dizisi çıkmış ona başlamayı düşünüyorum isterseniz sizde bir bakın.
9. Sezon daha 2 Sezon daha var 11 Sezon adamlar işi gücü bırakıp diziye konsantre olmuşlar.Bende bir ara izliyordum 1.sezon hadi güzel 2.'de iyi fakat 3.sezon ile beraber kendini tekrarlamaya başladı ve o havasını kaybetti sırf yarıda bırakmak olmasın diye izlemeye devam ettim 9.sezon kadar geldim sonra yeni sezonları çıktı ama devam etmedim
The boys izledim en son önerebilirim.
Dizi nasıl bilmiyorum fakat eğer bilmiyorsanız bir oyunun dizisi, walking dead tarzı diyebiliriz aslında "zombi temalı hayatta kalma" henüz bende izlemedim fakat oyunun hikayesi bayağı güzeldi eğer dizide öyleyse başlamayı düşünüyorum size de söyleyeyim dedim hocam.Nasıl? Bir dizi dostum o bir arkadaşım " The Originals " Önerdi bana eğer sarmasa bu dizi senin önerdiğin diziye bakacağım.
9. Sezon daha 2 Sezon daha var 11 Sezon adamlar işi gücü bırakıp diziye konsantre olmuşlar.![]()
177 bölüm..