Soru Yabancı Dizi Önerisi

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Mandalorian tavsiye ederim grafikleri epic gamesin unreal engine ile yapılmış ilk dizi aşırı sarıyor starwars evrenini bilmesen dahi. Ek olarak Marvel dizileri var strange, loki felan güzeldi.

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Hocam ben pek dizi izleyen birisi değilim, (açtığınız konu iyi oldu aslında ben de izleyecek birşeyler bulabileceğim) fakat the last of us dizisi çıkmış ona başlamayı düşünüyorum isterseniz sizde bir bakın.

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
The Walking Dead izledim zaten lakin izlemez olaydım, Bitmek bilemeyen sezon 11 sezon nedir? yaa :D
Bende bir ara izliyordum 1.sezon hadi güzel 2.'de iyi fakat 3.sezon ile beraber kendini tekrarlamaya başladı ve o havasını kaybetti sırf yarıda bırakmak olmasın diye izlemeye devam ettim 9.sezon kadar geldim sonra yeni sezonları çıktı ama devam etmedim

The boys izledim en son önerebilirim.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Hocam ben pek dizi izleyen birisi değilim, (açtığınız konu iyi oldu aslında ben de izleyecek birşeyler bulabileceğim) fakat the last of us dizisi çıkmış ona başlamayı düşünüyorum isterseniz sizde bir bakın.
Nasıl? Bir dizi dostum o bir arkadaşım " The Originals " Önerdi bana eğer sarmasa bu dizi senin önerdiğin diziye bakacağım.

Bende bir ara izliyordum 1.sezon hadi güzel 2.'de iyi fakat 3.sezon ile beraber kendini tekrarlamaya başladı ve o havasını kaybetti sırf yarıda bırakmak olmasın diye izlemeye devam ettim 9.sezon kadar geldim sonra yeni sezonları çıktı ama devam etmedim

The boys izledim en son önerebilirim.
9. Sezon daha 2 Sezon daha var 11 Sezon adamlar işi gücü bırakıp diziye konsantre olmuşlar. :) :) 177 bölüm..

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Nasıl? Bir dizi dostum o bir arkadaşım " The Originals " Önerdi bana eğer sarmasa bu dizi senin önerdiğin diziye bakacağım.

9. Sezon daha 2 Sezon daha var 11 Sezon adamlar işi gücü bırakıp diziye konsantre olmuşlar. :) :) 177 bölüm..
Dizi nasıl bilmiyorum fakat eğer bilmiyorsanız bir oyunun dizisi, walking dead tarzı diyebiliriz aslında "zombi temalı hayatta kalma" henüz bende izlemedim fakat oyunun hikayesi bayağı güzeldi eğer dizide öyleyse başlamayı düşünüyorum size de söyleyeyim dedim hocam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri