- İşlemci
- DDR5
- Ekran Kartı
- RTX/RX
Yakın zamanda Taner abi 25/26k f/p sistem hazırlar mı? Etiketlemek yasak olabilir diye etiketlemedim.
kral selam pc hakkında bilgili gibisin son gönderdiğim 2 konuya bakabilirmisin rica etsemevet gelecekmiş sanırım 1-2 haftaya kadar sağlam sistemler instagramda ve youtube yorumlarda vardı ama ss almayı unuttum goat isteyenler vardı yoruma taner abide sağlam şeyler hazırlıyorum bana güven demişti.
Çok teşekkür ederim.evet gelecekmiş sanırım 1-2 haftaya kadar sağlam sistemler instagramda ve youtube yorumlarda vardı ama ss almayı unuttum goat isteyenler vardı yoruma taner abide sağlam şeyler hazırlıyorum bana güven demişti.
pchocası birthday sisteminden başka bir sistem daha gelicek mi?evet gelecekmiş sanırım 1-2 haftaya kadar sağlam sistemler instagramda ve youtube yorumlarda vardı ama ss almayı unuttum goat isteyenler vardı yoruma taner abide sağlam şeyler hazırlıyorum bana güven demişti.
pchocası birthday sisteminden başka bir sistem daha gelicek mi?
sistem gelmiyor diye laptoba yöneldim, ne zamana gelebilir sizce?onlar mağaza için yapılmış küçük sistemler hocam goat gibi sistemler gelmesi lazım
Valla üzüldüm mağazaya özel sistem satılmasına gidemedim :/ yeni sistem gelsede bahsedildiği kadar sağlam olacağını sanmıyorumevet gelecekmiş sanırım 1-2 haftaya kadar sağlam sistemler instagramda ve youtube yorumlarda vardı ama ss almayı unuttum goat isteyenler vardı yoruma taner abide sağlam şeyler hazırlıyorum bana güven demişti.