Yakında Zamanda Alacağım Sistem. Uyumlu Mu?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Maalesef ki öyle. Ama benim topladığım sistemde ram mhz'lerini 3600'dan 3200 yaptığımda ve corsair markasından adata XPG'ye geçtiğimde fiyat 25895 TL'den 24800'e düşüyor. Bu şekilde alınır mı?
6700/6750 XT sistem alınmaz değil ama aynı fiyata 3070 varken bence tercih edilmemeli. AMD kanadı uygun fiyatlıysa daha mantıklı, benim görüşüme göre.

KS

Corregidor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Rgb konusunda sizi çok iyi anlarım hocam bende de var pavyonculuk, çoğu güncel ürünün RGB versiyonu bulunur. Müsait vakitte uğur hocam görsün isterim ben öneri yapacağım lakin parçayı buluyorum a sitesini tarayıcı görmüyor hala çözemedim 20 sitede nasıl bakacağımi haliyle pahalı ürünü de eklemekten çekiniyorum
Olsun. Uğraşlarınız için de minnetarım. Zaman ayırmanız bile fazla.

KS

Corregidor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
6700/6750 XT sistem alınmaz değil ama aynı fiyata 3070 varken bence tercih edilmemeli. AMD kanadı uygun fiyatlıysa daha mantıklı, benim görüşüme göre.
Bende aynı fiyata 3070 olduğunu biliyorum. Ancak öyle sistemler genellikle sönük kalıyorlar benim gözümde. Tüm sistemin havası 3070 olsun istemiyorum. Diğer parçalar da ışıldasın, konuşsun istiyorum. Sizlerin önerdiğiniz hazır sistemleri ben çoktan satın almayı düşünüp elime ulaştığında beğenmediğim parçalarını satıp istediklerimi koymayı diledim. Ama öyle de biraz şansa kalmış oluyorum ki aradaki fiyat farkı hemen hemen yok denilecek kadar az. Bu yüzden değmez diye düşünüyorum. Ve en son bu duruma geldim. Acelesi yok zaten yaklaşık iki ay sonra alıyorum. İyice düşünüp taşınmam gerek. Fakat rgb sevdamdan vazgeçemem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri