Yamayı Nasıl İndireceğim ?

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
merhaba yama indirecektim anonymoıus çeviriyi nasıl indirebilirim acaba google drive açılıyor sonra ne yapmam lazım acaba

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Google Drive açıldığında hangi ekran geliyor bilmiyorum ama ya sağ üstte indirme yeri olur yada üstüne sağ tık yaptığınızda indirme yeri çıkar.

KS

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Google Drive açıldığında hangi ekran geliyor bilmiyorum ama ya sağ üstte indirme yeri olur yada üstüne sağ tık yaptığınızda indirme yeri çıkar.
ANONYMOUS ÇEVİRİ GÜVENİLİR DEGİLK Mİ VİRÜS GİRMEEZ

uygulamayı indirdim bu dosyayı nasuıl açmak istiyorsunuz diyor ne yapmam lazım

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

uygulamayı indirdim bu dosyayı nasuıl açmak istiyorsunuz diyor ne yapmam lazım
Güvenilir mi değil mi bilemem. Dosya belki WinRar ile açılıyor olabilir. Ona sitesinden bakmanız lazım.

KS

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Güvenilir mi değil mi bilemem. Dosya belki WinRar ile açılıyor olabilir. Ona sitesinden bakmanız lazım.
client.rar diye indi bende not defteri ile beraber aç dedim sürekli aaçınca not defterinde yazılar çıkıyor kaspersky ile test ettim virüs yok dedi ne yapmama lazım n siloip indirdim ama gene not defter,inde açılıyor

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
client.rar diye indi bende not defteri ile beraber aç dedim sürekli aaçınca not defterinde yazılar çıkıyor kaspersky ile test ettim virüs yok dedi ne yapmama lazım n siloip indirdim ama gene not defter,inde açılıyor
WinRar yükleyin. Sonra inen yamaya sağ tık yapıp birlikte aç deyin ve WinRar uygulamasını seçin.

KS

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
WinRar yükleyin. Sonra inen yamaya sağ tık yapıp birlikte aç deyin ve WinRar uygulamasını seçin.
birlikte aç diyince paint , explorer , mic store , windows media player , world pad cıkıyor ne yapmam lazım

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
WinRar yükleyip kurduysanız indirdiğiniz yamayı basılı tutarak WinRar uygulamasına sürükleyin birlikte açması gerekir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
WinRar diye aratsanız çıkıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri